B Swish Bcute Curve Mini G-punkts Vibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • B Swish Bcute Curve Mini G-punkts Vibrator 1
 • B Swish Bcute Curve Mini G-punkts Vibrator 2
 • B Swish Bcute Curve Mini G-punkts Vibrator 5

B Swish Bcute Curve Mini G-punkts Vibrator

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

199,00 kr

  Produktbeskrivning

  Bcute Curve är den idealiska vibratorn för dig som gärna vill experimentera med G-punktsstimulering för första gången. Vibratorn har en böjd design och har tillverkats i ett fast material som gör det lätt att målinrikta stimuleringen så du träffar helt rätt varje gång.

  Vi rekommenderar att du alltid använder Bcute Curve ihop med ett bra, vattenbaserat glidmedel då det gör upplevelsen med vibratorn ännu bättre. Vibratorn är vattentät och kan också njutas av i duschen om du önskar dig ännu våtare lekar.

  Bcute Curve har effektiva vibrationer och du hittar lätt den vibrationshastighet som passar dig bäst genom att skruva på vibratorns botten. Vid leverans ingår det en förvaringspåse som skyddar vibratorn när du har den med dig på farten.

  B Swish Bcute Curve  har tillverkats i 100 % ftalatfri ABS-plast och silikon så du får en mjuk yta som känns skön mot huden.

  Obs! Vibratorn kräver 1 st. AA-batteri, som säljs separat i här i shoppen.

  Detaljer

  MATERIAL: Kvalitetssilikon och ABS-plast.
  FTALATFRI: Ja.
  STORLEK: 11 cm x 2,3 cm.
  VANDTÄT: Ja.
  BATTERITYP: 1 x AA (ingår ej)
  VIBRATIONSNIVÅ: Mild multi-speed.
  LJUDNIVÅ: Medel.
  INTERFACE: Justerbar.
  VIBRATIONSTID: Upp till 3 timmar.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Njae? Jag är otroligt ny till att experimentera med vibratorer så jag tror säkert att den som har mer erfarenhet kommer lyckas bättre. Tyckte dock att den var lite högljudd men inget som stör om man inte måste vara diskret. Testade både för mig själv och att min kille använde den men varken av oss kunde hitta g-punkten med denna produkt (trots att det brukar vara relativt lätt för oss/mig) kunde kanske varit lite längre men gillade bredden på den. Definitift vattentät och ytan kändes bra. Klitorisk stimulering var väl sådär... men det är bara att fortsätta experimentera!
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Helt ok Jag tyckte den var lite för smal och framför allt kort. Den blev svår att hålla i när det flödade till så att säga. Den fungerar bättre till klitorisstimulering. Men älskar ytan!
  5 4 1

  Du recenserar: B Swish Bcute Curve Mini G-punkts Vibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.