B Swish Bgood Deluxe Curve G-punktsvibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • B Swish Bgood Deluxe Curve G-punktsvibrator 1
 • B Swish Bgood Deluxe Curve G-punktsvibrator 2
 • B Swish Bgood Deluxe Curve G-punktsvibrator 3
 • B Swish Bgood Deluxe Curve G-punktsvibrator 4
 • B Swish Bgood Deluxe Curve G-punktsvibrator 5

B Swish Bgood Deluxe Curve G-punktsvibrator

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

369,00 kr

  Produktbeskrivning

  B Swish Bgood Deluxe Curve är den idealiska vibratorn för dig som gärna vill experimentera med G-punktsstimulation. Bgood Deluxe Curve har nämligen en böjd tipp som gör det lätt att stimulera G-punkten medan vibratorn skämmer bort dig med underbara vibrationer.

  Med Bgood Deluxe Curve får du en vattentät G-punktsvibrator med hela 6 olika vibrationslägen som gör att du kan välja precis den vibration som passar dig bäst. Avnjut vibratioerna tillsammans med ett bra glidmedel då detta kommer att göra upplevelsen ännu bättre och samtidigt göra vibratorn lättare att föra upp.

  Så här använder du Bgood Deluxe Curve:
  Vibratorn har två enkla knappar som gör det lätt att betjäna den. Du slår på vibratorn genom att trycka på powerknappen och därefter trycker du på vibrationsknappen som låter dig byta mellan de olika lägen. OBS! Vibrationerna börjar först när du trycker på vibrationsknappen. När du är klar med att använda vibratorn släcker du genom att trycka på power-knappen igen.

  Bgood Deluxe Curve G-punkts Vibrator är 19,3 cm lång varav ca. 12,5 cm kan föras upp och den har en diameter på 3.5 cm på det bredaste området. Vibratorn är tillverkad av ABS-plast och silikon som är 100 % ftalatfri och den levereras med en svart förvaringspåse. Obs! Bgood Deluxe Curve använder 2 st. AAA-batterier som säljs separat.

  Detaljer

  MATERIAL: Kvalitetssilikon och ABS-plast.
  FTALATFRI: Ja.
  LÄNGD: 19,3 cm lång varav ca. 12,5 cm kan föras upp.
  DIAMETER: 3,5 cm på det bredaste området.
  VATTENTÄT: Ja.
  BATTERITYP: 2 x AA (ingår ej).
  VIBRATIONSNIVÅ: 6 olika lägen (mellanstyrka).
  LJUDNIVÅ: Tystlåten.
  INTERFACE: 2 knappar.
  VIBRATIONSTID: Upp till 3 timmar.
  INGÅR: Engelska manual och en svart förvaringspåse.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  G-punkt halleluja Köpte denna till min fru och hon älskar den. Känns len och mjuk och lätt böjlig i toppen. När vi är tillsammans får jag styra den och när man kommer åt g-punkten är hon helt utom kontroll. Kan varmt rekommenderas då den är av hög kvalité till lågt pris.
  5 5 1

  Du recenserar: B Swish Bgood Deluxe Curve G-punktsvibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.