You2Toys Ball of Lust Vibrator
You2Toys Ball of Lust Vibrator
199,00 kr
You2Toys Ball of Lust Vibrator  1
You2Toys Ball of Lust Vibrator  2

You2Toys Ball of Lust Vibrator

4.8 (1)
199,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Ball of Lust är en tunn och diskret vibrator som man enkelt kan ha i handväskan. Vibrationerna är kraftfulla  utan att vara för intensa så du kan med fördel använda Ball of Lust om du föredrar moderat och retande stimulans.

I spetsen har Ball of Lust en liten massagekula av metall som roterar när du rör den över huden. Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel så kan du uppnå en känsla som liknar oralsex.

Du kan värma eller kyla ner massagekulan i ett vattenbad innan använding. Prova alltid temperaturen mot huden på insidan av din underarm inann du använder den intimt.

Ball of Lust är ännu en bestseller från tyska You2Toys.

Detaljer

MATERIAL: Metal och ABS-plast med mjuk PU coating. 
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
LÄNGD: 13,5 cm.
BREDD: 1,5 cm.
VATTENTÄT: Ja.
BATTERI: 1 x AAA (medföljer intye)
BRUKSANVISNING: Engelska.

ARTIKELNUMMER: 14514.
Kundrecensioner
4.8
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (1)
Nämen tjenare!

Denna lilla vibrator är superkul! Den är inte särskilt stor och det kan vara lite svårt att hålla den ordentligt när det är glidmedel på, men jag tycker bara att det kräver lite övning. Ett annat 'problem' kan vara angående rengöring, då det kan vara lite svårt att få kanten på bollen ordentligt rengjord samt den lillafördjupningen bakom den lila biten som håller bollen stadigt. Men om du fokuserar på de områdena är rengöringen inget problem. Längden på skaftet är bra, eftersom detkan nå G-punkten, och bollen ger en helt ny upplevelse som inte är för extrem. Ett bra råd är att slå på vibratorn och låta tummen flytta runt bollen, eftersom denvärmer upp den. Och är den helt ny kan bollen fastna lite. Då behöver den bara lossas. Allt som allt en fantastisk vibrator och ett måste för kvinnan som vill skämmabort sig själv. Läs mer

-
5 5 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se