Basix Rubber Works Dildo med Sugpropp

Klicka på en bild för att förstora den

 • Basix Rubber Works Dildo med Sugekop
 • Basix Rubber Works Dildo med Sugekop
 • Basix Rubber Works Dildo med Sugekop

Basix Rubber Works Dildo med Sugpropp

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

399,00 kr

  Produktbeskrivning

  Basix Rubber Works Dong från Pipedream är den idealiska dildo för dig som önskar fyllig och realistisk stimulering. Dildon har ett tydligt huvud och en lätt ådrad yta som gör den extra stimulerande att använda. I bottnen har Basix Rubber Works Dong en inbyggd sugpropp som gör det möjligt att njuta av dildon handfritt om den sätts fast på en jämn och hård yta.

  Vi rekommenderar att du använder ett bra vattenbaserat glidmedel tillsammans med dildon så att upplevelsen med den blir bättre och mer behagliga att föra in. Efter användning bör du rengöra dildon med varmt vatten och ev. en sexleksaksrengöring.

  Mått: Basix Rubber Works Dong är i allt 29 cm lång varav ca. 19,5 cm kan föras in. Dildon är 5 cm i diameter på det bredaste området.

  Detaljer

  MATERIAL: Gummi
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja
  LÄNGD: 29 cm lång varav ca. 19,5 cm kan föras in.
  DIAMETER: 5 cm .
  HARNESS-VÄNLIG: Ja, passar på en O-ring som har en invändig diameter på 3,4 cm.
  VATTENTÄT: Ja.
  BRUKSANVISNING: Tyska, engelska.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  MONSTERPENIS DELUXE Helt ärligt var jag inte så noggrann när jag beställde denna, utan slog till då den verkade som en utmärkt ersättare åt en allt för sliten gammal kompanjon. Chocken kom när jag fick hem paketet... Men det hindrade inte något. Ett år senare är den mycket välanvänd och en storfavorit i samlingen. På grund av den grova storleken krävs det en skvätt glidmedel och lite uppvärmning, men känslan den ger - HALLELUJAH. Man känner sig fylld till bredden, men vill nästan ändå ha mer. Bara tanken på hur stor denna dildo är, gör att man blir extra tänd. Sugproppen kommer väl till pass om man på egen hand vill ha lite roligt, och väljer att fästa på passande yta, t.ex sänggavel, golv etc. Som partner är det väldigt uppskattat att få titta på. Den massiva storleken må vara avskräckande vid första anblick, men detta är ett grymt njutning verktyg som bör provas om man är ute efter något alldeles extra. Bli inte rädd om den är svår att anpassa sig till på första försöket!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Kär... När jag öppnade förpackningen och såg den blev jag som tidigare betygsättare lite nervös. Den ÄR stor. Men åh vad skön!
  Min partner är ungefär lika grov och vi har sökt en dildo med sugkopp att använda tillsammans som kunnat fylla upp mig på samma sätt som han. Mission accomplished! Ville inte heller ha en som i färg försökt se ut som en äkta varan, så den helsvarta är även där en fullpoängare!

  Jag ångrar inte detta köp en sekund!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Fredagsmys Rejäl dildo för dej som tycker att storleken har betydelse. Sugproppen fäster bra, och materialet är mjukt och följsamt. Ett bra köp om man vill prova lite större..
  5 4 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Den verkliga besten När jag öppnade paketet så insåg jag hur stor den var, den är mycket större i verkligheten än vad man tror. Gjort utav väldigt bra material, ser verklig ut och känns väldigt verklig. För bara 270 kr så är den värd varenda krona.
  5 5 1

  Du recenserar: Basix Rubber Works Dildo med Sugpropp

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *