Biggi G-Expert G-punktsvibrator
Biggi G-Expert G-punktsvibrator
89,00 kr
Biggi G-Expert G-punkts Vibrator
Biggi G-Expert G-punkts Vibrator
Biggi G-Expert G-punkts Vibrator
Biggi G-Expert G-punkts Vibrator
Biggi G-Expert G-punkts Vibrator

Biggi G-Expert G-punktsvibrator

3.7 (2)
89,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Biggi G-Expert G-punktsvibrator är den idealiska vibratorn för dig som gärna vill experimentera med G-punktstimulation. Vibratorn har en böjd tipp som gör det lätt att stimulera G-punkten medan de underbara vibrationer skämmer bort dig. Biggi G-Expert kan också användas för klitorisstimulation och för anal stimulering så den är ett riktigt bra val om du vill ha en effektiv och allsidig vibrator.

Biggi G-Expert är tillverkad av ABS-plast som ger den en len och hård yta som är perfekt för den mer fasta G-punktsstimulationen som är nödvändig för att uppnå djupa G-punktsorgasmer. Vi rekommenderar att du använder vibratorn tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel och att du använder en sexleksaksrengöring för att rengöra den med när du är klar.

Vibratorn har en totallängd på 12 cm och den är 2-2,5 cm i diameter vilket gör den speciellt lämplig för nybörjare. Obs! Vibratorn använder 1 AA-batteri, som säljs separat.

Detaljer

MATERIAL: ABS-plast.
FTALATFRI: Ja.
VATTENTÄT: Nej.
BATTERITYP: 1 x AA batterier (ingår).
VIBRATIONSNIVÅ: 1
TOTALLÄNGD: 12 cm.
DIAMETER: 2-2,5 cm.

ARTIKELNUMMER: 13638.
Kundrecensioner
3.7
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (2)
Plastig men

En liten händig sak som kan användas för både g-punkten och klitoris. Även om den marknadsförs som g-punktsvibrator föredrog jag den personligen att använda den till klitoris. Generellt en liten sak men vibrationerna är desto större, vilket är ett stort plus. Det bästa med den är flexibiliteten och alla olika saker man kan användaden till. Rekommenderas för den som vill ha en mångsidig vibrator! Läs mer

-
5 3 1
Bra för nybörjare

Den har en ganska intensiv vibration så önskvärt är att den va lite mindre, men skön i övrigt. Lite liten fför min smak, men jag har endast mig själv att skylla eftersom att jag inte kollade måtten innan. Läs mer

-
5 4 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se