BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt

Klicka på en bild för att förstora den

BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Vill du ha en realistisk och upphetsande virtual reality sexupplevelse, då är BKK Cybersex Cup perfekt till dig. Med denna unika onaniprodukt är det bara fantasin som sätter gränser för hur din drömkvinna ska se ut och vad ni ska göra med varandra.

  Onaniprodukten är den första cybersexprodukten för smartphone. Din drömkvinna kommer att stå levande framför dig och då den rörelsekänsliga teknologin registrerar varje stöt när du rör dig i onanikroppen, kommer “hon” också märka det, vilket ger dig en extremt realistisk och sensuell upplevelse.

  Ladda ned appen BKK3D till din telefon. I appen kan du själv designa din drömkvinnas figur, hårfärg, bröststorlek, röst, kläder osv. Därefter kan du välja vilken omgivning samt vilken ställning ni ska prova. Placera din smartphone i VR-hjälmen och ta på dig den. Hjälmen ansluts via bluetooth till onanikoppen och sedan kan du styra akten.

  Onanikoppen är 21 cm lång och passar till de flesta penisstorlekar. Den är utrustad med en elastisk silikonsleeve med ribbad struktur som ger känslan av en äkta vagina. Med de inbyggda knapparna på koppen kan du lätt styra kameravinkeln, sexställningen, få henne att komma m m.

  BKK Cybersex Cup onanikopp är inte vattentät så ta ut sleeven när den ska rengöras, vilket lätt görs i varmt vatten och med en sexleksaksrengöring.

  Ladda ner appen BKK3D till både Android och iOS här.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon och plast.
  LÄNGD: (kopp) 21 cm.
  GLIDMEDEL: Vattenbaserat.
  MANUAL: Engelska.
  BATTERITYP: Uppladdningsbar (laddare medföljer).
  ANSLUTNING: Bluetooth.
  GRÄNSSNITT: Passar till senare iPhone och Android telefoner.
  OBS! Tänk på att om produkten används tillsammans med den föreslagna appen, kan appen samla in data om hur du använder både produkten och appen. Du kan begränsa vem din data delas med i appens inställningar. För mer information, se app-tillverkarens sekretesspolicy. Sinful ansvarar inte för din användning av appen.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.