Blewit Onaniprodukt Till Män - PRISVINNARE

Klicka på en bild för att förstora den

 • Blewit Onaniprodukt Til Mænd
 • Blewit Onaniprodukt Til Mænd
 • Blewit Onaniprodukt Til Mænd
 • Blewit Onaniprodukt Til Mænd
 • Blewit Onaniprodukt Til Mænd

Blewit Onaniprodukt Till Män - PRISVINNARE

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Blewit är en supermodern onaniprodukt både på grund av dess unika och fina design men också för att den förbättrar 3 saker på samma gång: Din sexuella hälsa, din uthållighet och din njutning.

  Ett av de bästa sätten att förbättra sin sexuella uthållighet på är genom att träna med något som känns så realistiskt som möjligt så du blir bekant med känslan. Därför har sleeven i Blewit en knottrig och mjuk struktur, som känns som en riktigt vagina, så du kan träna din uthållighet och få ett större sexuellt självförtroende.

  Men masturbatorn ger dig självklart även stor njutning. Genom att trycka på den lilla knappen på toppen utlöser du ett vakuum i sleeven som ger dig en härlig, sugande känsla runt din penis som du kan använda för extra intensiv stimulering.

  Det medföljer 2 ringar så att du kan ändra öppningen vilket gör att sleeven känns ännu mer stram när du tränger in i den.

  På grund av masturbatorns ”tvinnade” ergonomiska form är den mycket lätt att hålla i och tillsammans med den stilrena designen har man också tänkt på en god hygien. Masturbatorn har ett inbyggt ventilationsgaller som håller sleeven ren och frisk.

  Blewit är tillverkad i silikon och är lätt att rengöra. Skölj produkten under vattenkranen och använd en sexleksaksrengöring.

  2017 vann Blewit ett XBIZ Award för "Male Sex Toy/Line of the Year".

  Detaljer

  MATERIAL: ABS-plast och TPE.
  MÅTT: 25 cm lång.
  ALLERGIVÄNLIG: Ja
  FRI FRÅN FTALATER: Ja
  GLIDMEDEL: Vattenbaserat.
  MANUAL: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Blewit Onaniprodukt Till Män - PRISVINNARE

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.