Bodywand WandPLUS Curve Vibrator

Klicka på en bild för att förstora den

Bodywand WandPLUS Curve Vibrator

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Med utgångspunkt i deras populära Magic Wand-massageapparater har Bodywand tagit fram det bästa av 2 världar.

  WandPLUS G-Spot Vibrator från Bodywand kombinerar kraften av en wand med den kittlande, inre stimuleringen av en silikon dildovibrator.

  Handtag och enkel kontrollpanel är samma som på en vanlig Magic Wand och detsamma gäller den kraftiga motorn och den goda kvaliteten.

  Istället för det traditionella avrundade massagehuvudet sitter det en läcker silikonstav på WandPLUS som med en bra ergonomisk böjning ger effektiv stimulering av ditt inre.

  Utöver att stöta mot hennes G-punkt perfekt kan den också användas analt för att ge honom härliga prostataorgasmer.

  Extra lång sladd (2 m) gör det enkelt att ta leken ut ur dubbelsängen.

  Testa dig igenom de 8 vibrationsvarianterna själv under onani eller bjud in din partner till att skämma bort dig.

  Detaljer

  MATERIAL: Kvalitetsplast, silikon.
  LATEXFRI: Ja.
  FTALATFRI: Ja.
  FULL LÄNGD: 30,5 cm.
  INFÖRBAR LÄNGD: 14 cm.
  DIAMETER: 4,4 cm.
  VATTENTÄT: Nej.
  STRÖMKÄLLA: A/C strömkontakt, 2,5 m sladd.
  VIBRATIONSNIVÅER: 8
  GRÄNSSNITT: 1 tryckknapp och en skruvknapp.
  BRUKSANVISNING: Engelsk.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  Underbar för alla typer av lekar Vad hände under natten? Vi kan säga så här, den passar lika bra för solo lek och för par. Den gav oss vår livs natt. Den funkar lika bra som klitoris vibrator och att använda den som en klassisk dildo. Vår lek började med lättare bdsm, lite spännande lek med knipkulor (vi föredrar Ava Knipkulor Dubbla 60 g utmärka med ett vatten baserat glidmedel om man leker spännande lekar) , tappade hon kulorna så använde vi piskan, som höjde spänningen och förväntningen. Hon fick böja sig, höra vibratorn gå igång flera gånger utan att veta när och om hon skulle få känna av vibrationerna eller hur den sakta glider in, I väntan kom det små rapp av Rattan Cane Piskan. I stället för att få känna Bodywand, fick hon lägga sig och få händerna bundna av ett rep och benen med Sportsheets Bondage Stång med Manschetter. Nu började leken på allvar, gång efter gång smög staven över hennes... i ett retande och spännande tempo. För att sedan användas i och ovanpå som ett klitoris vibrator. Verkligen en stav vi starkt rekommenderar och aldrig mer skulle vilja vara utan.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  otroligt kraftfull för klittan o g-pungtsorgasmer tjejerna kommer omedelebart om o om igen en kjejkompis svimmade efter 10 orgasmer den absoluta favoriten och enligt mig väldigt tyst härliga olika vibrationer o den blir inte överhettad som de flesta andra wands blir som tex fairys wands de blir brännheta fort denna är regäl men ändå slimmad perfekt för prostata orgasm då jag kan använda den handsfree 10 points
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  väldigt högljudd men ganska stark Vibrationerna är väldigt surriga jämfört med andra wands jag testat, Hade önskat att dom var mullrigare och inte så surrigt, men kraften i sig är det inget fel på! Står på förpackningen att den ska vara tyst, och det kanske den är, om man är döv vill säga. Inget som stör mig nämnvärt men kan vara bra att veta om, på lägsta hastigheten hörs den till andra änden på lägenheten även om man lägger den under täcket och stänger dörren. Den är även större än man tror, och väldigt hård och stel, så vibrationerna dämpas inte alls men hade önskat mig att den införbara delen bara var i silikon istället för hård plast med ett tunt lager silikon på utsidan. Hade jag betalat fullpris så hade jag blivit ganska besviken, men för reapriset (399kr) är jag väldigt nöjd!
  5 4 1

  Du recenserar: Bodywand WandPLUS Curve Vibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *