Bodywand WandPLUS G-Spot Vibrator
Bodywand WandPLUS G-Spot Vibrator
1 095,00 kr
Bodywand WandPLUS G-Spot Vibrator  1
Bodywand WandPLUS G-Spot Vibrator  2

Bodywand WandPLUS G-Spot Vibrator

4.0 (2)
1 095,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Få det bästa av 2 världar!

WandPLUS G-Spot Vibrator från Bodywand kombinerar det kraftiga med en wand med en G-Punktsvibrators målriktade inre stimulering.

Med utgångspunkt i deras populära Magic Wand-massageapprater har Bodywand tagit fram en produkt som kan ge dig något extra.

Vibratorns handtag och den enkla kontrollpanelen med skruvknapp känner du igen från wanden och detsamma gäller den potenta, långvariga motorn och den goda kvaliteten.

Istället för det traditionella, avrundade massagehuvudet sitter det en läcker silikonstav på WandPLUS som med ett böjt, extra plant huvud ger dig effektiv stimulering av G-punkten.

Lek dig igenom de 8 vibrationsvarianterna själv under onani eller bjud med din partner och låt honom skämma bort dig.

Extra lång sladd (2,5 m) gör det enkelt att flytta ut leken ur sovrummet. Du kommer inte ha några problem med att hitta den rätta vinkeln eller ställningen.

Detaljer

MATERIAL: Kvalitetsplast, silikon.
LATEXFRI: Ja.
FTALATFRI: Ja.
FULL LÄNGD: 30,5 cm.
INFÖRBAR LÄNGD: 14 cm.
DIAMETER: 4,7 cm.
VATTENTÄT: Nej.
STRÖMKÄLLA: A/C strömkontakt, 2,5 m sladd.
VIBRATIONSNIVÅER: 8.
GRÄNSSNITT: 1 tryckknapp och 1 skruvknapp.
BRUKSANVISNING: Engelsk.

ARTIKELNUMMER: 16019.
Kundrecensioner
4.0
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (2)
otroligt kraftfull för klittan o g-pungtsorgasmer tjejerna kommer omedelebart om o om igen en kjejkompis svimmade efter 10 orgasmer

Bodywand WandPLUS G-Spot Vibrator otroligt kraftfull för klittan o g-pungtsorgasmer tjejerna kommer omedelebart om o om igen en kjejkompis svimmade efter 10 orgasmer även otroligt starka prostata orgasmer uppnås gång på gång jag vibrerar i hela kroppen efter 5 minuter det bästa jag varit med om,och den sitter kvar åker inte ut såhandsfree är optimalt för oss män. Läs mer

-
5 5 1
Inte för dig som är tajt

Denhär är ENORM, är man tajt där nere finns det inte en chans att man kan stimulera g-punkten då toppen nästan är i size med en knytnäve. Däremot fungerar den helt okej som en vibrator & det är nice att man kan variera vibrationerna, men blir jobbig att hålla i själv då den är stor och "otymplig". Med partner är nogdenna en winwin! Läs mer

-
5 3 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se