Bodywand WandPLUS G-Spot Vibrator

Klicka på en bild för att förstora den

Bodywand WandPLUS G-Spot Vibrator

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Få det bästa av 2 världar!

  WandPLUS G-Spot Vibrator från Bodywand kombinerar det kraftiga med en wand med en G-Punktsvibrators målriktade inre stimulering.

  Med utgångspunkt i deras populära Magic Wand-massageapprater har Bodywand tagit fram en produkt som kan ge dig något extra.

  Vibratorns handtag och den enkla kontrollpanelen med skruvknapp känner du igen från wanden och detsamma gäller den potenta, långvariga motorn och den goda kvaliteten.

  Istället för det traditionella, avrundade massagehuvudet sitter det en läcker silikonstav på WandPLUS som med ett böjt, extra plant huvud ger dig effektiv stimulering av G-punkten.

  Lek dig igenom de 8 vibrationsvarianterna själv under onani eller bjud med din partner och låt honom skämma bort dig.

  Extra lång sladd (2,5 m) gör det enkelt att flytta ut leken ur sovrummet. Du kommer inte ha några problem med att hitta den rätta vinkeln eller ställningen.

  Detaljer

  MATERIAL: Kvalitetsplast, silikon.
  LATEXFRI: Ja.
  FTALATFRI: Ja.
  FULL LÄNGD: 30,5 cm.
  INFÖRBAR LÄNGD: 14 cm.
  DIAMETER: 4,7 cm.
  VATTENTÄT: Nej.
  STRÖMKÄLLA: A/C strömkontakt, 2,5 m sladd.
  VIBRATIONSNIVÅER: 8.
  GRÄNSSNITT: 1 tryckknapp och 1 skruvknapp.
  BRUKSANVISNING: Engelsk.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  otroligt kraftfull för klittan o g-pungtsorgasmer tjejerna kommer omedelebart om o om igen en kjejkompis svimmade efter 10 orgasmer Bodywand WandPLUS G-Spot Vibrator otroligt kraftfull för klittan o g-pungtsorgasmer tjejerna kommer omedelebart om o om igen en kjejkompis svimmade efter 10 orgasmer även otroligt starka prostata orgasmer uppnås gång på gång jag vibrerar i hela kroppen efter 5 minuter det bästa jag varit med om,och den sitter kvar åker inte ut så handsfree är optimalt för oss män.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  Inte för dig som är tajt Denhär är ENORM, är man tajt där nere finns det inte en chans att man kan stimulera g-punkten då toppen nästan är i size med en knytnäve. Däremot fungerar den helt okej som en vibrator & det är nice att man kan variera vibrationerna, men blir jobbig att hålla i själv då den är stor och "otymplig". Med partner är nog denna en winwin!
  5 3 1

  Du recenserar: Bodywand WandPLUS G-Spot Vibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.