Max Passion Bondage Rep i Hamp 10 m

Klicka på en bild för att förstora den

  • Max Passion Bondage Rep i Hamp 10 m  1

Max Passion Bondage Rep i Hamp 10 m

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

149,00 kr

Produktbeskrivning

Med detta kvalitetsrep tillverkat i hamp, får ni flera möjligheter för att experimentera med fixering och bondage lekar. 

Repet är 10 meter långt och kan användas för att binda händer, fötter och vad ni annars kan hitta på. Upplev hur kontrollen av din partners kropp förstärks under användning av detta rep.

Då det är ett hamprep, har den en ojämn och lätt rivande yta, som känns otroligt stimulerande mot huden. Repet kan lämna små märken efter sig, men som försvinner snabbt efter användning.

Repet är otroligt hållbart och kan användas igen och igen. Den en speciellt passande för erfarna användare.

Detaljer

MATERIAL: Hamp.
LÄNGD: 10 meter.

Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Kinky
Bästa upplevelsen! Mycket bra rep med skön friktion som min partner älskade! Bra rep att binda fast och från någon som är ny med att uppleva sina "kinky fantasier" så var det något som gav den där extra kryddan i sängen! Mycket bra kvalité till ett bra pris och skön känsla mot huden. Även perfekt längd för att binda fast både ben mot ben och armar mot hals samtidigt!
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Kinky
Inte för alla Det här var dessvärre inte ett rep för mig. Den känns verkligen ingen bra. Har ett flertal rep, många som "rivs" skönt, men denna revs på helt fel sätt. Det enda positiva med denna rep är längden, men jag lär använda det till allt annat än att binda upp en person. Söker man efter en "real feel" och vill skippa silkesrepen så kan man antingen prova andra rep härifrån eller faktiskt investera på ett set med lite dyrare rep från någon som tillverkar dom för hand.

Produkten är kinky, ja, men det beror helt på vad en har för avsikt. Min bondage är menad för att binda fast min partner, inte ge dom eksem.
5 2 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Kinky
Ett härligt rep! Detta är ett av favoriterna. Tillräcklig längd att kunna användas till en mängd upphängningsvarianter. Skön friktion mot huden med lite rivig känsla. Kom ihåg att ha sax bredvid om något går fel. Stay safe!
5 5 1

Du recenserar: Max Passion Bondage Rep i Hamp 10 m

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *