Boules Double Knipkulor

Klicka på en bild för att förstora den

 • Boules Double Bækkenbundskugler
 • Boules Double Bækkenbundskugler
 • Boules Double Bækkenbundskugler

Boules Double Knipkulor

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Boules Double Bäckenbottenkulor är välegnat dig, som gärna vill kunna träna upp din bäckenbotten gradvist. Kulorna kan användas av kvinnor i alla åldrar, som önskar en hälsosam och stark bäckenbotten. Träningen kan ge dig större känsla i skeden, så att du uppnår större njutning under sex.

  Vikten på Boules Double kan justeras, så du får just den belastning, som passar dig. Använd båda kulorna, om du redan har erfaring med bäckenbottenträning. Ta en kula ut, om du tränar din bäckenbotten för första gången.

  Båda Boules Double kulor har en invändig Geisha-kula, som roterar, när du rör på dig. De får tungdpunkten till att ändra sig, så att din kropp automatisk håller ett fastare grepp om Boules Double, vilket gör att din träning blir mer effektiv.

  Vi rekomenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med Boules Double Bäckenbottenkulor, så att de blir mer behagliga att föra upp. 

  Detaljer

  MATERIALE: Silikon och ABS-plast.
  FTALATFRI: Ja
  DIAMETER: 3,5 cm.
  VIKT TOTAL: 84 g.
  VIKT PR. KULA: 28 g.
  VIKT, HÅLLARE: 28 g.
  VATTENTÄT: Ja.
  ALLERGIVÄNLIG: Ja.
  BRUKSANVISNING: Danska, engelska,Tyska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Boules Double Knipkulor

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.