Callie by Jopen Uppladdningsbar Mini Massager

Klicka på en bild för att förstora den

Callie by Jopen Uppladdningsbar Mini Massager

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

499,00 kr

  Produktbeskrivning

  Självklart förtjänar du det allra bästa och vem älskar inte lite läckert bling? Nu kan du skämma bort dig själv med den stiliga Mini Massagern från Callie by Jopen.

  Du kan se fram emot intensiva G-punktsorgasmer när det effektiva vibratorägget stimulerar dig invändigt. Eller varför inte använda den till att skicka ut vågor av kittlande vibrationer mot klitoris.

  Den snygga kristallknappen på vibratorns fjärrkontroll sätter pricken över i:et och med den kan du (och din partner) leka er igenom de 7 spännande vibrationsnivåerna för optimal njutning.

  Mini Massager är dessutom vattentät och uppladdningsbar. Med den medföljande USB-kabeln är din nya sofistikerade vän fullt laddad och redo på bara 2 timmar.

  Callie by Jopen älskas av kvinnor världen och märket har bl a hyllats i Cosmopolitan och fått utmärkelse för "Snyggast vibrator". Vann 2017 ett XBIZ Award för "Luxury Toy/Line of the Year".

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon med sömlös satinfinish. 
  VATTENTÄT: Ja.
  LÄNGD: 10,75 cm x 3,75 cm (massager), 6,25 cm x 3,25 cm (fjärrkontroll).
  SLADD: Ja.
  BATTERITYP: Uppladdningsbart (USB-sladd ingår).
  VIBRATIONER: 7 vibrationsinställningar.
  GRÄNSSNITT: 1 knapp.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Callie by Jopen Uppladdningsbar Mini Massager

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.