Carry Ann Vagina og Anus Masturbator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Carry Ann Vagina og Anus Masturbator 1
 • Carry Ann Vagina og Anus Masturbator 2
 • Carry Ann Vagina og Anus Masturbator 3
 • Carry Ann Vagina og Anus Masturbator 4

Carry Ann Vagina og Anus Masturbator

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

299,00 kr

  Produktbeskrivning

  Carry Ann Vagina och Anus Masturbator är en läcker och realistisk onaniprodukt med både en vaginal och en anal öppning.

  Carry Ann är 17 cm djup och själva öppningarna är ca. 1 cm i diameter oavsett vilken öppning du använder. "Hon" är tillverkad av ett mjukt och flexibelt material som sträcker sig och passar de flesta penisstorlekar.

  Framsidan av Carry Ann Masturbatorn är hudfärgad med rosa läppar. Baksidan av din Carry Ann masturbator är genomskinlig så att du lätt kan se hur djupt du tränger in i henne och om du önskar ett hårdare tryck kring din erektion håller du bara handen hårdare kring masturbatorn. Både den vaginala och den anala öppning har ett invändigt, stimulerande mönster som retar dig när du rör masturbatorn fram och tillbaka.

  Den invändiga strukturen i Carry Anns vagina är mellan 1 cm och 2,3 cm bred, den anala öppningen är mellan 1 cm och 1,7 cm bred. Obs! Färgen på Carry Ann kan vara lite annorlunda än bilden.

  Använd Carry Ann tillsammans med ett bra, vattenbaserat glidmedel för att få en våt och realistisk upplevelse.

  När du är klar med Carry Ann kom då ihåg att rengöra henne grundligt. Det finns hål i änden av båda hennes hål så att du lätt kan tvätta henne efter användning. Rengör henne med varmt vatten och använd evt en rengöringsprodukt för att få ett ännu bättre resultat.

  Detaljer

  MATERIAL: TPR.
  FTALATFRI: Ja.
  MÅTT: 17 cm djup. Den anala öppningen är 1-1,7 cm bred, den vaginala öppningen är 1-2,3 cm bred. Båda är flexibla och passar för de flesta penisstorlekar.
  VATTENTÄT: Ja.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Carry Ann Vagina og Anus Masturbator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.