Carry Ann Vagina och Anus Masturbator
Carry Ann Vagina och Anus Masturbator
SPARA 42%
199,00 kr
SPARA 42%
Carry Ann Vagina och Anus Masturbator  1
Carry Ann Vagina och Anus Masturbator  2
Carry Ann Vagina och Anus Masturbator  3
Carry Ann Vagina och Anus Masturbator  4

Carry Ann Vagina och Anus Masturbator

4.8 (2)
349,00 kr 199,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Carry Ann Vagina och Anus Masturbator är en läcker och realistisk onaniprodukt med både en vaginal och en anal öppning.

Carry Ann är 17 cm djup och själva öppningarna är ca. 1 cm i diameter oavsett vilken öppning du använder. "Hon" är tillverkad av ett mjukt och flexibelt material som sträcker sig och passar de flesta penisstorlekar.

Framsidan av Carry Ann Masturbatorn är naturlig med rosa läppar. Baksidan av din Carry Ann masturbator är genomskinlig så att du lätt kan se hur djupt du tränger in i henne och om du önskar ett hårdare tryck kring din erektion håller du bara handen hårdare kring masturbatorn. Både den vaginala och den anala öppning har ett invändigt, stimulerande mönster som retar dig när du rör masturbatorn fram och tillbaka.

Den invändiga strukturen i Carry Anns vagina är mellan 1 cm och 2,3 cm bred, den anala öppningen är mellan 1 cm och 1,7 cm bred. Färgen på Carry Ann kan vara lite annorlunda än bilden.

Använd Carry Ann tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för att få en våt och realistisk upplevelse.

När du är klar med Carry Ann kom då ihåg att rengöra henne grundligt. Det finns hål i änden av båda hennes hål så att du lätt kan tvätta henne efter användning. Rengör henne med varmt vatten och evt ett rengöringsspray för sexleksaker för ett ännu bättre resultat.

Detaljer

MATERIAL: TPE.
LÄNGD: 17 CM.
DIAMETER.
- Analöppning: 1 cm - 1,7 cm (flexibel)
- Vaginalöppning: 1 cm - 2,3 cm (fexibel)  
VATTENTÄT: Ja.
SPRÅK: Engelska.

ARTIKELNUMMER: 13450.
Kundrecensioner
4.8
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (2)
Knähöga Cress!

Den här produkten var en av de första jag köpte på denna sida och jag har haft koll på den väldigt länge, men nu var det dags! Den är lätt att använda, väldigt lätt att rengöra, lite svår att torka, men det tänker man inte på. Produkten känns superbra! Spåren i båda kanalerna kanske inte ser så mycket ut, men gör verkligenvad de ska, det är en väldigt stimulerande upplevelse. Det är superstyggt att kunna växla mellan hålen, och det är sexigt att se dem expandera. När du är i slidan ärdet superstyggt att läpparna dras med skaftet, så om detta tänder dig så är denna produkt ett måste! Analingången är tightare, men jag måste säga att jag föredrarslidan då den är bredare och därför stimulerar spåren mer. Priset är bra, produkten är ännu bättre och den kan definitivt rekommenderas! Läs mer

-
5 5 1
Mycket bra

Väldigt skön. Skön onani leksak.

-
5 5 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se