COLT Black Turbo Bullet Fjärrstyrt Vibratorägg

Klicka på en bild för att förstora den

  • COLT Black Turbo Bullet Fjärrstyrt Vibratorägg  1

COLT Black Turbo Bullet Fjärrstyrt Vibratorägg

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

229,00 kr

Produktbeskrivning

Få en extra intensiv fjärrstyrd upplevelse med kraftiga COLT Turbo Bullet Vibratorägg från amerikanska Calexotics.

Ägget kan användas av båda kön, både in- och utvändigt, men är speciellt designad för män som önskar sig en kraftig anal upplevelse.

Med en längd på 7,5 cm och diameter på 3,25 cm handlar det här om ett lite större ägg, och de roterande vibrationerna hör också till den mer påtagliga kategorin.

Vibrationsnivån styrs dock enkelt med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen med sladd så att du själv bestämmer hur vilt det ska gå till. Om du inte redan har överlåtit fjärrkontrollen, och därmed hela kontrollen, till din partner?

OBS: Drivs av 3 x AA-batterier (ingår ej).

Detaljer

MATERIAL: ABS-plast med PU-yta.
LÄNGD; 7,5 cm.
DIAMETER: 3,25 cm.
BATTERITYP: 3 x AA-batterier (köpes separat).
BRUKSANVISNING: Engelsk.

Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Vibrationsstyrka
Tystlåten
Orgasmgaranti
Skön men dåligt material Som rubriken säger, skön men dåligt material och design.
Tycker plasten tar till sig lukter väldigt mycket. Det är dessutom djupa skåror i ägget som är väldigt svåra att rengöra (särskilt den mellersta skåran som verkar vara en monteringsskarv, dvs där äggets två delar har fogats ihop).
Rekommenderas definitivt om du tänker använda den på ett lite renligare ställe, men ska den användas analt får du tvätta noga, antingen innan eller efter.
5 3 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Vibrationsstyrka
Tystlåten
Orgasmgaranti
Även bra från ett annat perspektiv! Jag som kille tycker att denna produkt är fantastisk att använda på ollonet! Jag sätter den på undersidan av ollonet med en penisring och njuter väldigt av dess kraftfulla vibrationer. Detta är den bästa jag testat eftersom den just är så kraftfull. Kan rekommendera om någon annan njuter på samma vis!
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Vibrationsstyrka
Tystlåten
Orgasmgaranti
Fantastisk! Testade ägget på egen hand först och blev väldigt positivt överraskad. Ger väldigt intensiv stimulering och sköna orgasmer. Bonus för att det inte låter extremt mycket som andra vibrerande leksaker kan göra, designen är slimmad och ägget är i lagom storlek och lätt att rengöra, fjärrkontrollen ligger skönt i handen och stegringen på vibrationerna är perfekt. Det enda negativa är att sladden känns lite kort och klen, känns som att den ska gå av ibland och räckvidden borde vara längre. Ägget är ännu skönare ihop med anala leksaker. Till och med min partner gillade att leka med det - fredagsmyset har nått nya höjder!
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Vibrationsstyrka
Tystlåten
Orgasmgaranti
UNDERBAR!! Den här är den absoluta favoriten som varken jag eller min sambo klarar oss utan, men kraftfulla vibrationer gör den sexlivet helt fantastiskt!
5 4 1

Du recenserar: COLT Black Turbo Bullet Fjärrstyrt Vibratorägg

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *