NMC Curved Passion Realistisk Dildo

Klicka på en bild för att förstora den

NMC Curved Passion Realistisk Dildo

I lager Beställ före kl 13:30 och vi skickar samma dag (vardagar).

199,00 kr

Produktbeskrivning

Oavsett om du föredrar vaginal eller anal stimulering, sololek där du inte behöver använda händer, eller fräcka parlekar, så kommer Curved Passion-dildon alldeles säkert tillfredsställa dig.

Den böjda designen gör den enkel att vinkla så att den stöter precis mot den punkt där det känns allra bäst. Den är bra både för kittlande stimulering av hennes G-punkt och intensiv prostatastimulering för honom.

Dildon har ett realistiskt utseende med ådror längs skaftet, ett markerat penishuvud och ett par realistiska testiklar. Med sugproppen i botten kan den sättas fast på alla lena och mjuka ytor så att dildon kan avnjutas utan att du behöver använda dina händer.

NMC Curved Passion är ftalatfri. Den är 21 cm lång, varav 17 cm kan föras in. Dildon har en diameter på 4 cm på den bredaste delen.

Detaljer

MATERIAL: PVC.
FTALATFRI: Ja.
VATTENTÄT: Ja.
LÄNGD, DILDO: 21 cm (17 cm kan föras in).
DIAMETER: 4 cm (bredaste delen).

Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Stimulering
Så bra! Sjukt skön! Värt pengarna!! Kombinera gärna med en vibrator. Känns som en riktig.
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Stimulering
Skön kurva! Hämtade ut den så fort paketet kom och var väldigt sugen att testa ... redan uppvärmd, så att säga. ;) Satte den först på golvet, skönt men något obekvämt så bestämde mig för en garderobsdörr istället. Mmm säger jag bara! Formen är (enligt mig) mycket bättre än en rak dildo, otroligt skön. Perfekt storlek också. Efter en stund kompletterade jag med min wand och kunde inte hålla igen länge, det blev en liten fontän redan där mot väggen och direkt efteråt tog jag med dildon till sängen och körde en omgång till, nu med Satisfyern till istället. Wow! Tur jag hade lagt handdukar under.
Har varit alldeles slut hela kvällen efter detta :-)
Kvaliteten är kort sagt väldigt bra för priset. Ny favorit!
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Stimulering
Mycket prisvärd! Superskön! Har inget dåligt att säga. Använde den samtidigt som satisfyer pro, ett hett tips mmm:) Fäster väldigt bra på olika ytor och sitter kvar trots hård behandling! ;)
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Stimulering
Min undergivna blev som tokig Överraskat och köpt den här dildon till min undergivna. Efter ett långt förspel var det dags att prova.
Hon älskade det. Och jag med. Bra handtag att hålla i "kulorna". Viktigt med ett bra grepp när det ska till mycket fart på dildon. Båda var mer än nöjda.
5 5 1

Du recenserar: NMC Curved Passion Realistisk Dildo

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

Andra produkter som du kanske är intresserad av: