Divacup Menskopp

Klicka på en bild för att förstora den

 • Divacup Menskopp
 • Divacup Menskopp
 • Divacup Menskopp
 • Divacup Menskopp
 • Divacup Menskopp

Divacup Menskopp

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Välj DivaCup Menskopp om du vill spara pengar, undvika att utsätta dina känsliga slemhennor för kemikalier och konstgjorda färgämnen och om du vill ha stor rörelsefrihet under alla former för aktivitet.

  Det är både lätt och hygieniskt att använda DivaCup Menskopp och med den förblir du fräsch, ren och luktfri 24 timmar i dygnet. Du kan använda menskoppen vid både svag och kraftig blödning och du kan till och med sova med den.

  DivaCup menskoppen är på populär hos våra kunder och hos en läkare och forskare har uttalat till tidningen Politiken: "Varför inte använda menskopp? Det är så genialt och simpelt att man skulle tro det inte var sant." 

  Vilken DivaCup menskopp passar dig?
  Modell 1 är för kvinnor under 30 år som inte har fött vaginalt eller har fått kejsarsnitt. Modell 2 är för kvinnor över 30 år samt för ALLA kvinnor som har fött vaginalt eller har fått kejsarsnitt. Det är bara en liten skillnad på de två storlekarna men välj ändå utifrån rekommendationerna. Modell 1 är 4,3 cm i diameter på det bredaste stället; modell 2 är 4,6 cm. De är båda ca. 5,7 cm långa och ytterligare 1 cm i den lilla stjälken.

  DivaCup menskopp har framställts i allergivänligt medicinskt silikon helt utan färgämnen och tillsatsämnen. Den är flexibel och är därför både lätt och bekväm att använda.

  Om du vill att det ska kännas lite lättare att sätta upp menskoppen kan det vara en fördel att använda ett vattenbaserat glidmedel.

  Vi rekommenderar att du rengör DivaCup menskopp med en sexleksaksrengöring tex. Pjur Sex Toy Cleaner. Det är också en riktigt bra idé att skålla menskoppen i kokande vatten före och efter användning.

  Med i paketet följer en liten förvaringspåse så du kan förvara menskoppen säkert och diskret. Det medföljer dessutom en manual till DivaCup Menskopp som förklarar precis hur man sätter upp den.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt silikon.
  ALLERGIVÄNLIG: Ja.
  LATEX OCH PLASTFRI: Ja.
  KAN ANVÄNDAS I: Upp till 12 timmar åt gången.
  FLEXIBEL: Ja.
  KAN INNEHÅLLA: 30 ml.
  STORLEK MODELL 1: Diameter: 4,3 cm. Längd: 5,7 cm + 1 cm i stjälken.
  STORLEK MODELL 2: Diameter: 4,6 cm. Längd: 5,7 cm + 1 cm i stjälken.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Enkel att sätta på
  Komfort och passform
  Resultat
  Superbra inköp! Det är så trist att menskoppen har ett så dåligt rykte, och ännu värre - att vissa inte ens vet om att den finns!
  Visst är det lite annorlunda att gå från tampong/binda till menskopp, men det är så otroligt mycket enklare när man väl lärt sig det. Idag äcklas jag bara av tanken på att stoppa in, eller dra ut en torr tampong, eller använda en binda som.. ja. Ni vet själva.

  Det tar ett tag att vänja sig vid det, och hitta rätt grepp för att få ut den. Från början var jag tvungen att hoppa in i duschen, eller huka mig på golvet för att få tag i den, men efter ca 4 tillfällen hade jag lärt mig att slappna av mer och drar nu ut den utan ansträngning medan jag sitter på toaletten.

  Det är det bästa jag köpt, kanske någonsin. Jag önskar jag fått veta att det fanns redan första gången jag fick mens. Man känner sig alltid så fräsch!
  Jag rekommenderar alla att köpa, och fortsätta tipsa alla sina vänner om menskoppen. Det är både billigare i längden, och mycket bättre för naturen.
  När den blivit lite missfärgad lägger jag den i en försluten plastförpackning med vatten och klor. Efter några timmar är den nästan som ny. Annars kokas den i vatten för att döda bakterier. Skrubba aldrig på den! Det lämnar repor för bakterier att samlas i.
  5 5 1

  Du recenserar: Divacup Menskopp

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *