Eclipse Ultra 7 Penguitronic
Eclipse Ultra 7 Penguitronic
399,00 kr
Eclipse Ultra 7 Penguitronic
Eclipse Ultra 7 Penguitronic
Eclipse Ultra 7 Penguitronic
Eclipse Ultra 7 Penguitronic
Eclipse Ultra 7 Penguitronic
Eclipse Ultra 7 Penguitronic

Eclipse Ultra 7 Penguitronic

2.4 (1)
399,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Eclipse Ultra 7 Penguitronic är tillverkad för dig som vill uppnå stor njutning och som verkligen vill bortskämmas. Med Eclipse Ultra 7 Penguitronic får du nämligen en läcker rabbitvibrator med klitorisvibrator, roterande tipp och inbyggda pärlor som masserar slidan.

Klitorisvibratoren i Eclipse Ultra 7 Penguitronic har 3 vibrationslägen, 3 pulserande lägen och ett ökande läge så det finns med garanti ett läge som passar dig. Staven är formgiven med ett par stora räfflor som ger dig ökad stimulation och 6 rader med pärlor är inbyggda som roterar i 6 olika lägen så att du verkligen får invändig massage. Vibratorns knappar lyser i mörker vilket gör att den alltid är lätt att betjäna.

Vibratorns knappar lyser i mörker så att den alltid är lätt att betjäna. Eclipse Ultra 7 Penguitronic är tillverkad av ett fastare jelly material som gör att du kan målinrikta stimulationen så att den når helt rätt.

Vi rekommenderar att du använder denna rabbitvibrator tillsammans med ett bra vattenbaserat glidmedel så att den känns mer behaglig att föra upp.

Obs! Eclipse Ultra 7 Penguitronic använder 4 st. AA-batterier för extra lång njutning. Batterierna säljs separat.

Detaljer

MATERIAL: Vinylgummi
LÄNGD: 25 cm varav 12,5 cm kan föras upp.
DIAMETER: 4 cm.
OMKRETS: 12,5 cm
VATTENTÄT: Nej.
BATTERITYP: 4 x AA-batterier (ingår ej).
INTERFACE: 4 knappar som lyser i mörker.
BRUKSANVISNING: Engelska, tyska m.fl.

ARTIKELNUMMER: 13622.
Kundrecensioner
2.3
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (1)
Otymplig

Jag har alltid älskat rabbit-leksaker, och tyckte denna verkade bra. Kvalitén och vibrationerna är bra men den är svår att använda. Klitoris vibratorn sitter väldigt illa till och den når definitivt inte fram dit man vill ha den, "näbben" gör ont. Den roterar ytterst lite, inte mycket alls och det är svårt att få den tillrätt ställe pga den extremt otympliga "pingvinen". Tyst är den definitivt inte, den låter väldigt mycket och det går definitivt inte att onanera diskret medden. överlag så är jag väldigt besviken och missnöjd, detta var inte alls bra. Läs mer

-
5 2 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se