ElectraStim ElectraPaddle
ElectraStim ElectraPaddle
629,00 kr
ElectraStim ElectraPaddle  1
ElectraStim ElectraPaddle  2
ElectraStim ElectraPaddle  3
ElectraStim ElectraPaddle  4

ElectraStim ElectraPaddle

629,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

ElectraStim ElectraPaddle är en läcker elektro-sex paddle för er som vill experimentera med extra retande smisk. Genom att kombinera smisk och elektro-stimulation ger ElectraPaddle möjligheten att reta kroppen på ett helt unikt sätt.

ElectraPaddle från ElectraStim är tillverkad av svart läder och har två olika sidor så att du kan variera stimuleringen. Den ena sidan är av lent läder, den andra sidan har 3 metallpaneler för extra stimulering. 

Denna läckra paddle kan både användas för blida smisk och hårda slag och är därför lämplig för såväl erfarna som till dig som vill prova smisk för första gången. Om elektro-stimuleringen ska kännas ordentligt kan det vara en bra idé att stryka paddeln över huden mellan slagen.

Obs! För att ge elektro-stimulering ska ElectraStim ElektraPaddle anslutas till elektrosexapparat som säljs separat. Paddeln passar ihop med elektroapparater från ElectraStim, Mystim och Rimba som du också hittar här på Sinful.se.

Om du redan har en elektroapparat - till exempel från en annan producent - ska denna ha 2 mm hanstick för att du kan använda denna ElectraPaddle. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring våra produkter.

Detaljer

MATERIAL: Läder och krombelagt stål. 
LÄNGD: 34 cm, varav handtaget utgör 10 cm.
BREDD: Upp till 7,8 cm.
TJOCKLEK: 0,5 cm.
STICK: 2 mm honstick.
PASSAR FÖR: Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat, Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat, ElectraStim ElectraPads Setet och Rimba Digital Elektro Sex Box.

ARTIKELNUMMER: 14171.
Kundrecensioner
Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension. Hjälp andra - dela din åsikt!
0.0
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se