ElectraStim ElectraPaddle

Klicka på en bild för att förstora den

ElectraStim ElectraPaddle

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  ElectraStim ElectraPaddle är en läcker elektro-sex paddle för er som vill experimentera med extra retande smisk. Genom att kombinera smisk och elektro-stimulation ger ElectraPaddle möjligheten att reta kroppen på ett helt unikt sätt.

  ElectraPaddle från ElectraStim är tillverkad av svart läder och har två olika sidor så att du kan variera stimuleringen. Den ena sidan är av lent läder, den andra sidan har 3 metallpaneler för extra stimulering. 

  Denna läckra paddle kan både användas för blida smisk och hårda slag och är därför lämplig för såväl erfarna som till dig som vill prova smisk för första gången. Om elektro-stimuleringen ska kännas ordentligt kan det vara en bra idé att stryka paddeln över huden mellan slagen.

  Obs! För att ge elektro-stimulering ska ElectraStim ElektraPaddle anslutas till elektrosexapparat som säljs separat. Paddeln passar ihop med elektroapparater från ElectraStim, Mystim och Rimba som du också hittar här på Sinful.se.

  Om du redan har en elektroapparat - till exempel från en annan producent - ska denna ha 2 mm hanstick för att du kan använda denna ElectraPaddle. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring våra produkter.

  Detaljer

  MATERIAL: Läder och krombelagt stål. 
  LÄNGD: 34 cm, varav handtaget utgör 10 cm.
  BREDD: Upp till 7,8 cm.
  TJOCKLEK: 0,5 cm.
  STICK: 2 mm honstick.
  PASSAR FÖR: Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat, Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat, ElectraStim ElectraPads Setet och Rimba Digital Elektro Sex Box.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: ElectraStim ElectraPaddle

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: