ElectraStim Rocket Electro Dildo

Klicka på en bild för att förstora den

 • ElectraStim Rocket Electro Dildo 1
 • ElectraStim Rocket Electro Dildo 2
 • ElectraStim Rocket Electro Dildo 3

ElectraStim Rocket Electro Dildo

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Vill du kittlas av elektriska impulser samtidigt som du får fyllig stimulering så är ElectraStim Rocket Electro Dildo ett gott val.

  Den stimulerar dig invändigt med små elektriska spänningar för en extra kinky onaniupplevelse som alldeles säkert kommer få dig på rätt humör. De elektriska impulserna känns längs hela skaftet och ger dig intensiva sammandragningar och extra djupa orgasmer.

  Dildon har en linjär design så att du får elektrisk stimulering oavsett hur långt in du för dildon. Du kan med fördel föra in dildon innan du sätter på de elektriska impulserna och därefter gradvis öka intensiteten. Dildon kan också användas utan elektroapparaten.

  ElectraStim är tillverkad i metall men har ett skaft med gummibeläggning i botten som du kan hålla i utan att få elstötar. Den kan föras in 16,5 cm och skaftet har en diameter på 3,4 cm. För att kunna njuta av de elektriska impulserna behöver du en elektroapparat från t. ex. Mystim och Rimba.

  Detaljer

  MATERIAL: Metall och akrylplast.
  MÅTT:
  - Längd 22 cm (16,5 cm kan föras in).
  - Diameter, skaft: 3,4 cm.
  - Diameter, huvud: 4,2 cm (bredaste delen).
  VIKT: 456 g.
  KONTAKT: 2 mm hankontakt (medföljer inte).
  PASSAR TILL: Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat, Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat och Rimba Digital Elektro Sex Box.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: ElectraStim Rocket Electro Dildo

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:

  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.