European Lover Naturtrogen Dildo med Testiklar 20 cm

Klicka på en bild för att förstora den

European Lover Naturtrogen Dildo med Testiklar 20 cm

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

239,00 kr

Produktbeskrivning

Letar du efter en realistisk dildo med medelstor fyllighet och läckra testiklar? Då är European Lover en bra produkt att börja med.

European Lover har markerat ollon, tydliga ådror och är en storlek som är något över det manliga genomsnittet. Perfekt till dig som är redo för lite mer fyllighet utan att kompromissa med den realistiska känslan.

Du får därför en riktigt bra blandning av skön stimulering med den mjuka och flexibla dildon som ändå är tillräckligt hård och fyllig för att tillfredsställa dig. Precis som du vill att en riktig man ska vara.

Med kraftig sugpropp för njutning utan händer i t ex badkaret. Eller varför inte prova att sätta fast European Lover i ert favoritharness för fräcka njutningar ihop.

European Lover är 20 cm lång, varav 16 cm kan föras in, och har en diameter på 3,9 cm.

Detaljer

MATERIAL: PVC.
DIAMETER: 3,9 cm.
LÄNGD: 20 cm, varav 16 cm kan föras in.
SUGPROPP: Ja.
HARNESSKOMPATIBEL: Ja.

Läs villkoren här.

Du recenserar: European Lover Naturtrogen Dildo med Testiklar 20 cm

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.