Fairy Mini Massage Wand Uppladdningsbar

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fairy Mini Massage Wand Uppladdningsbar 1
 • Fairy Mini Massage Wand Uppladdningsbar 2
 • Fairy Mini Massage Wand Uppladdningsbar 3
 • Fairy Mini Massage Wand Uppladdningsbar 4
 • Fairy Mini Massage Wand Uppladdningsbar 5
 • Fairy Mini Massage Wand Uppladdningsbar 6

Fairy Mini Massage Wand Uppladdningsbar

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Fairy Mini är en av de mest kraftfulla vibratorerna på marknaden. Inte diskret, inte tyst, utan istället laddad med massor av kraftfulla vibrationer. Den vibrerar med hjälp av det rundade huvudet. Vibrationerna är så starka att den kan användas som en masserare för hela kroppen.

  Vibratorns "hals" är väldigt flexibel och hjälper dig att stimulera dina mest erogena zoner. Fairy Mini är väldigt lätt att styra. Ställ bara in de steglösa vibrationerna I det läge du önskar.

  Vibratorn är uppladdningsbar och du behöver aldrig fundera på batterier.

  Använd ett vattenbaserat glidmedel i kombination med vibratorn då det kommer ge dig maximal njutning.

  Fairy Mini är nära besläktad med Magic Wand-vibratorn som blev känd i och med TV-serien Sex and the City.

  Detaljer

  MATERIAL: Plast.
  FRI FRÅN FTALATER: Ja.
  FRI FRÅN LATEX: Ja.
  LÄNGD: 20 cm.
  DIAMETER: 4,5 cm.
  VATTENTÄT: Nej.
  VIBRATIONER: Steglös.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  smidig och användbar En smidig vibrator som du även kan använda utanpå kläderna/byxorna och få tillfredsställande effekt :) Den låter lite men i övrigt liten och smidig, kommer i en fin förvaringspåse som gör det lättar att ha den med i handväskan!
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Snabb orgasm Jag brukar ha svårt med att få orgasmer och det brukar ta jätte lång tid men med denna vibratorn kom jag efter bara några minuter! Jag har också använt den på min pojkvän som också kom väldigt fort! Den låter ganska mycket men inget som är ett stort problem om man bor själv. Vi älskar att man kan använda den på varandra i vilken position som helst eftersom att den inte har någon sladd som de flesta har. Man behöver inte ladda den så ofta heller, speciellt inte om man kommer super lätt, vilket man gör med den.
  Pros: Den är lätt att använda i vilken position som helst, man kommer snabbt och mycket, går att använda på både kvinnor och män. Man får en liten påse med så man enkelt kan gömma den någonstans eller ta med den.
  Cons: Den låter lite högt så kanske inget att rekommendera om du bor tillsammans med någon, om ni inte bor i ett större hus. Materialet känns ganska billigt men den funkar precis lika bra ändå.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Rekommenderar starkt för FtM! Jag är en transkille (pre-T) och vibratorer är nåt jag insett funkar bra för mig, behöver inte röra kroppen och de är ganska unisex. Men jag rekommenderar definitivt en Magic wand till alla transkillar och det här funkar mycket bra! Jag köpte den för ca 280 kr på rea och den kom snabbt med mina andra saker, den är inte så tyst och när den rätta väldigt lite på låter den lite konstigt men det avtar när du höjer vibrator nivån. Ville ha en utan sladd eller krångliga batterier vilken den här också har, sol sagt är den är inte så tystlåten så rekommenderar inte att använda den med någon annan hemma men det är klart värt det när du är själv (eller med partner såklart)! Troligtvis min favorit och får de bästa orgasmerna med den utan att behöva använda någonting annat.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  supersmidig Har letat efter en bra uppladdningsbar vibrator som håller länge och nu har jag hittat den!
  Bra relativt billig vibrator som funkar för det mesta
  5 4 1

  Du recenserar: Fairy Mini Massage Wand Uppladdningsbar

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:

  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.