Fantasy For Her Uppladdningsbar Bulletvibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fantasy For Her Uppladdningsbar Bulletvibrator 1
 • Fantasy For Her Uppladdningsbar Bulletvibrator 2
 • Fantasy For Her Uppladdningsbar Bulletvibrator 3
 • Fantasy For Her Uppladdningsbar Bulletvibrator 4

Fantasy For Her Uppladdningsbar Bulletvibrator

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

349,00 kr

  Produktbeskrivning

  Är det inte på tiden att du ger dig själv svindlande klitorisorgasmer? Fantasy For Her Uppladdningsbar Bulletvibrator är perfekt när du vill skämma bort dig själv.

  Det är inte alltid storleken som är viktigast, framför allt inte när det kommer till vibrationer. Denna lilla med supereffektiva vibrator gömmer på rumlande kraftfulla vibrationer, som kommer få dina orgasmer att köa vid sängkanten.

  Med sin nätta, feminina designen är vibratorn perfekt de gånger du vill ha direkt och målinriktad stimulans, som känns extra intensiv mot din känsliga klitoris. Den mjuka ytan glider lätt mot huden och fördelar de härliga vibrationerna på ett upphetsande sätt.

  Lek med hela 15 olika inställningar, både nivåer och mönster, tills du hittar din favorit. Vibratorn är vattentät och tål en tur i badet, när du känner för en extra våt omgång.

  Fantasy For Her Uppladdningsbar Bulletvibrator är tillverkad av ABS-plast och är blotta 9 cm lång. Den laddas enkelt via den inkluderade laddstationen med USB-kabel.

  Detaljer

  MATERIAL: ABS-plast.
  TOTAL LÄNGD: 9 cm.
  DIAMETER: 1,9 cm.
  VIBRATIONER: 15 olika.
  BATTERI: Uppladdningsbart (USB-kabel ingår).
  VATTENTÄT: Ja.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Fantasy For Her Uppladdningsbar Bulletvibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.