Fantasy Lustkulor

Klicka på en bild för att förstora den

  • Fantasy Lustkulor  1
  • Fantasy Lustkulor  2
  • Fantasy Lustkulor  3
  • Fantasy Lustkulor  50
  • Fantasy Lustkulor  100

Fantasy Lustkulor

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

129,00 kr

Produktbeskrivning

Knipövningar med hjälp av Fantasy Lustkulor kommer ge dig ökad känslighet, intensivare orgasmer samt ökad muskelkontroll, allt på en gång.

Alla kvinnor har att vinna på att träna bäckenbottenmuskulaturen och dessa lustkulor gör det väldigt enkelt. För in lustkulorna och sätt I gång och knip om dem. Om det är första gången du använder dina lustkulor så är det en god idé att göra övningarna liggandes.

När du har tränat upp dig kan du gå omkring med kulorna inuti dig. Du kan städa huset, göra ärenden och träna din bäckenbotten på samma gång.

Det är lätt att plocka ut lustkulorna efter övningen. Dra bara försiktigt i snöret. Det är väldigt enkelt och smidigt.

Lustkulorna är gjorda av gummi.

Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel för att göra införandet av lustkulorna så bekvämt och enkelt som möjligt.

Detaljer

MATERIAL: Naturgummi.
DIAMETER: 3,4 cm.
VIKT: 62 g.
FRI FRÅN FTALATER: Ja.
VATTENTÄT: Ja.

Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Användarvänlig
Resultat
Sköna och lätta att använda Skönt material och vikten är perfekt för de som är nyfikna på att leka med kulor, men som är osäkra om det är något för dem.
Det är enkelt att föra in kulorna och det ger en bra variation i förspelet med både en och två kulor. Snöret som håller ihop kulorna är täckta i gummi vilket gör det enkelt att hålla allt rent och vikten ger bra njutning samtidigt som du tränar upp dig. Rekommenderar starkt!
5 5 1

Du recenserar: Fantasy Lustkulor

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

Andra produkter som du kanske är intresserad av:


Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.