Fantasy X-tensions Duo Clit Climax-Her
Fantasy X-tensions Duo Clit Climax-Her
439,00 kr
Fantasy X-tensions Duo Clit Climax-Her
Fantasy X-tensions Duo Clit Climax-Her
Fantasy X-tensions Duo Clit Climax-Her

Fantasy X-tensions Duo Clit Climax-Her

439,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Vill du och din partner uppleva något helt nytt när ni har sex? Då borde ni testa ett penissleeve som både gör honom större och ökar stimulansen för er båda två, nämligen Fantasy X-tensions Duo Clit Climax-Her.

Sleevet förs ned över hans penis och hålls på plats med hjälp av ringen som sitter i bottnen på penissleevet. Du trär helt enkelt ringen runt pungen för att förhindra att sleevet glider fram och tillbaka. Du kan anpassa sleevets längd genom att klippa av eventuell överflödig "hud" i toppen (detta bör göras innan sleevet träs på penisen). Eftersom att materialet också är flexibelt passar produkten de flesta män och storlekar.

Fantasy X-tensions Duo Clit Climax-Her har utrustats med två "öron" längst ned på sleevet, precis som på en rabbitvibrator. Kaninöronen har 5 olika pulseringsmönster som styrs med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Öronen stimulerar hans penisrot samtidigt som den stimulerar hennes klitoris.

Det snygga sleevet är gjort av mjukt Fanta Flesh-material som ger en bra passform och dessutom en realistisk känsla vid användning. Själva sleevet är också vattentätt och ni kan därför också njuta av det i duschen eller i badet. Om ni också använder sleevet med det medföljande glidmedlet blir upplevelsen ännu mer njutfull.

Sleevet rengörs med varmt vatten och mild tvål, men vi rekommenderar också att du använder lite sexleksaksrengöring. Det medföljer en liten tub tillsammans med sleevet.

Detaljer

MATERIAL: Fanta Flesh.
MÅTT: Längd: 16 cm. Diameter: 3,7 cm (på det bredaste stället).
BRUKSANVISNING: Engelska.
MEDFÖLJER: 1 tub med glidmedel och 1 tub med sexleksaksrengöring.
BATTERIER: 2 x AA-batterier (säljs separat).

ARTIKELNUMMER: 14770.
Kundrecensioner
Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension. Hjälp andra - dela din åsikt!
0.0
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se