Feelz Toys Gino Dildo Vibrator

Klicka på en bild för att förstora den

Feelz Toys Gino Dildo Vibrator

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

329,00 kr

  Produktbeskrivning

  Gino är en mindre dildovibrator med en liten böjning för G-punktsstimulation. Vibratorn är kraftfull och ljudsvag. Den har 7 olika vibrationsmönster både statiska och pulserande.

  Gino är idealisk för dig som söker din första vibrator.

  Tip! Om du vill uppna maximal njutning ska du komma ihåg att använda ett bra glidmedel tillsammans med vibratorn. Feelz Toys rekommenderar att ett vattenbaserat glidmedel används på deras produkter som har framställts i silikon.

  Feelz Toys produkter är några av de mest miljövänliga, hållbara och säkra erotiska produkter som finns på marknaden för ögonblicket. Alla deras produkter är CE-märkta och uppfyller alla RoHS riktlinjer.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  STORLEK: 16 cm x 3,5 cm.
  VATTENTÄT: Ja.
  BATTERITYP:2 x AAA-batterier (ej inkluderat).
  VIBRATIONSNIVÅ: 7 olika.
  LJUDNIVÅ: Förhållandevis ljudsvag.
  INTERFACE: 1 knapp, on/off/vibration.
  BRUKSANVISNING: Engelska, franska, italienska, nederländska, portugisiska, tyska.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Första riktiga vibratorn jag köpt Köpte den här vibratorn för att jag var sugen på att testa en. Har kunnat få orgasm med hjälp av den. Har dock främst funkat när jag stimulerat klitoris. Tycker att det är nice att det finns många olika vibrationsmönster, även fast jag mest använder samma.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Bra förstadildo i skönt material Jag har aldrig ägt en sexleksak, men som nybliven singel googlade jag runt lite och hittade den här rosa sötsaken hos Sinful. Eftersom de lovade diskret försändelse och jag dessutom kunde få den levererad till ett postkontor istället för hem till mina föräldrars brevlåda (där jag tyvärr är skriven just nu) så kändes det som ett bra alternativ. Och det gick faktiskt inte alls att gissa vad det var i paketet när jag hämtade ut det!

  Själva dildon är jag riktigt nöjd med! Materialet känns härligt och jag gillar att den är lite "kurvig". De sju olika vibrationerna ger stor variation, men kanske var det lite för lätt att komma åt knappen fast man inte ville byta program? Lite övning kanske krävs innan jag kommer på hur jag ska göra ;)

  Och jag kommer absolut vända mig till Sinful igen när det är dags för en uppgradering! Snabbt, diskret och dessutom bra grejer :)
  5 4 1

  Du recenserar: Feelz Toys Gino Dildo Vibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *