Fetish Fantasy Extreme Insane Cane Piska

Klicka på en bild för att förstora den

Fetish Fantasy Extreme Insane Cane Piska

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Produktbeskrivning

Insane Cane är det perfekta namnet på denna otroligt effektiva piska från Fetish Fantasy. Särskilt lämplig till er som redan har erfarenhet med hård SM.

Den 64 cm långa piskan är en modern, stilren version av den klassiska rottingpinnen som är ökänd för att skapa lugn och foglighet där den drar fram.

Tack vare dess hårda inre kan Insane Cane ge ordentliga rapp, höga smällar och en skarp, påtaglig smärta där den träffar.

Den är därför inte lämplig för nybörjare liksom det naturligtvis är viktigt att värma upp huden innan med t ex en paddel innan ni sätter igång med den här pinnen.

Framställd i konstläder med stålhandtag.

Detaljer

MATERIAL: Rostfritt stål, polypropylene, polyurethane.
LÄNDG: 64 cm.
DIAMETER: 1,2 cm.

Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Kinky
Lovely! Magisk liten pinne som lämnar vackra märken efter sig på den duk som målas.
Ligger fint och tryggt i handen tack vare handledsremmen.
Det känns precis lagom i gränslandet mellan flexibel och stum. Längden och känslan gör att den går att alternera mellan snäll smekning, intensiv brännande illröd smärta såväl som tung djup smärta.
Ett underbart komplement till verktygslådan.
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Kinky
Fantastisk! Denna cane är inte bara väldigt vacker, den både ser ut att vara och är brutal. Den är väldigt stilren med ett handtag som ger ett bra grepp och som vilar skönt i handen. Det yttre materialet är lent och smeker skönt mot huden. När han gick över min kropp med denna så kändes varje rapp rejält och känslan av att göra vad som helst för slippa fler rapp infann sig, så jag har fog för att säga att denna cane kan få den minst lydiga individ att bli foglig. Canen lämnar även vackra märken efter sig i skiftande färger, allt från mörk lila till ljusblå. Dessa ömmande märken varar i flera dagar efter behandlingen.
Denna produkt passar personer med lång erfarenhet av BDSM och individer som verkligen är sadister och masochister, den är inte för nybörjare.

Jag älskar den helt enkelt!
5 5 1

Du recenserar: Fetish Fantasy Extreme Insane Cane Piska

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

Andra produkter som du kanske är intresserad av: