Fetish Fantasy Glide Dildo Stång

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fetish Fantasy Glide Dildo Stång med fjäder
 • Fetish Fantasy Glide Dildo Stång med fjäder

Fetish Fantasy Glide Dildo Stång

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Fetish Fantasy Glide Dildo Stång med fjäder är det perfekta hjälpmedlet för dig som gärna vill ha mycket mer frihet när du leker med din dildo. Stången fungerar som en förlängd arm som dildon spänns fast på och med den öppnar det sig en ny värld av möjligheter för dildolek. Man frestas att kalla Fetish Fantasy Glide för en sexmaskin där du själv är motorn!

  Använd Fetish Fantasy Glide Dildo Stång i missionärsställningen, doggy style, stående, liggande, knästående eller bakifrån - antingen själv eller tillsammans med en partner. Det är nästan bara fantasin som sätter gränser för hur du kan använda den!

  Fetish Fantasy Glides inbyggda fjäder fungerar efter samma princip som en kängurustylta som fjädrar när den pressas mot golvet, väggen eller liknande. Den änden av dildo-stången som används för fjädring har monterats med ett stopp i gummi som ser till att de ytor den pressar mot inte skadas. Den andra änden av Fetish Fantasy Glide slutar i två handtag som gör stången lätt att använda. Det finns både ett EZ-Grip handtag som går i ett med stången och ett påmonterat handtag på sidan av stången.

  Tillsammans med Fetish Fantasy Glide får du både en ögonbindel och två olika dildos som du kan byta mellan. Båda dildos är 100 % ftalatfria och skruvas fast på dildo-stången före användning. Den tunna och lite kon-formade dildon passar bra för analsex, medan den lena dildon passar för både vaginalt och analt sex.

  Detaljer

  MATERIAL: Stången är tillverkad av metall. Handtagen är tillverkade av ABS-plast och dildosarna är tillverkade av gummi
  FTALATFRI: Ja.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: Fetish Fantasy Glide Dildo Stång

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: