Fetish Fantasy Glide Dildo Stång
Fetish Fantasy Glide Dildo Stång
1 095,00 kr
Fetish Fantasy Glide Dildo Stång med fjäder
Fetish Fantasy Glide Dildo Stång med fjäder

Fetish Fantasy Glide Dildo Stång

1 095,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Fetish Fantasy Glide Dildo Stång med fjäder är det perfekta hjälpmedlet för dig som gärna vill ha mycket mer frihet när du leker med din dildo. Stången fungerar som en förlängd arm som dildon spänns fast på och med den öppnar det sig en ny värld av möjligheter för dildolek. Man frestas att kalla Fetish Fantasy Glide för en sexmaskin där du själv är motorn!

Använd Fetish Fantasy Glide Dildo Stång i missionärsställningen, doggy style, stående, liggande, knästående eller bakifrån - antingen själv eller tillsammans med en partner. Det är nästan bara fantasin som sätter gränser för hur du kan använda den!

Fetish Fantasy Glides inbyggda fjäder fungerar efter samma princip som en kängurustylta som fjädrar när den pressas mot golvet, väggen eller liknande. Den änden av dildo-stången som används för fjädring har monterats med ett stopp i gummi som ser till att de ytor den pressar mot inte skadas. Den andra änden av Fetish Fantasy Glide slutar i två handtag som gör stången lätt att använda. Det finns både ett EZ-Grip handtag som går i ett med stången och ett påmonterat handtag på sidan av stången.

Tillsammans med Fetish Fantasy Glide får du både en ögonbindel och två olika dildos som du kan byta mellan. Båda dildos är 100 % ftalatfria och skruvas fast på dildo-stången före användning. Den tunna och lite kon-formade dildon passar bra för analsex, medan den lena dildon passar för både vaginalt och analt sex.

Detaljer

MATERIAL: Stången är tillverkad av metall. Handtagen är tillverkade av ABS-plast och dildosarna är tillverkade av gummi
FTALATFRI: Ja.

ARTIKELNUMMER: 13420.
Kundrecensioner
Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension. Hjälp andra - dela din åsikt!
0.0
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se