Fifty Shades Freed Feel So Alive Fjärrstyrd Analplugg

Klicka på en bild för att förstora den

Fifty Shades Freed Feel So Alive Fjärrstyrd Analplugg

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Nu kan du överlåta eller ta kontrollen över era anala njutningar med den fjärrstyrda analpluggen Feel So Alive från Fifty Shades Freed.

  Den exklusiva silikonpluggens medelstora storlek gör den perfekt till såväl er som är nyfikna på anal stimulering som till er som redan har lite erfarenhet med den här typen av erotisk lek.

  Feel So Alive är enkel att föra in och behaglig att använda, även vid längre tids lek. Du kan därför enkelt föra upp pluggen i god tid innan och bara spänt vänta tills din partner väljer att ge dig anala vibrationer.

  Du får hela 12 hastigheter och 8 kittlande vibrationsmönster att välja mellan. Du kommer alldeles säkert hitta något som faller dig i smaken, oavsett om du använder den själv eller tillsammans med en partner.

  Vibratorn har en unik Travel Lock-funktion som gör att den inte går igång av sig själv. Håll bara in on/off-knappen i 5 sekunder för att aktivera eller avaaktivera funktionen.

  Del av den officiella Fifty Shades Freed Pleasure Collection som designats i samarbete med E.L. James, författarinnan bakom böckerna.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon, ABS-plast.
  FTALATFRI: Ja.
  MÅTT: 13,5 cm x 3,2 cm.
  VATTENTÄT: Ja (vibrator, inte fjärrkontrollen).
  BATTERITYP: Uppladdningsbart Lithium och 1 x CR2032 (till fjärrkontrollen, ingår).
  VIBRATIONSNIVÅ: 8 mönster, 12 hastigheter.
  LJUDNIVÅ: Låg.
  BRUKSANVISNING: Engelsk, tysk m.fl.
  MEDFÖLJER: Magnetisk USB-sladd till laddning, förvaringspåse.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Fifty Shades Freed Feel So Alive Fjärrstyrd Analplugg

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.