Fifty Shades of Grey Deluxe Blackout Blindfold
Fifty Shades of Grey Deluxe Blackout Blindfold
239,00 kr
Deluxe Blindfold

Fifty Shades of Grey Deluxe Blackout Blindfold

1.7 (1)
239,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Denna Deluxe blindfold är en del av den officiella Fifty Shades of Grey kollektion, som har designats i samarbete med självaste E. L. James - kvinnan bakom den bästsäljande triologin.

Ögonbindeln, vars originalnamn är Fifty shades of Grey All Mine Deluxe Blackout Blindfold, är perfekt för förförelse och försiktiga bondage lekar.

När man inte har synsinnet kommer andra sinnen skärpas och den känsla som uppstår vid kyss, slick och beröringar intensifieras. Du kommer att känna din partner på helt nya sätt, vare sig det är dig som bär ögonbindeln eller dig som styr leken. Minsta beröring kommer att kännas väldigt intensiv.

Deluxe Blindfolden har gjorts i mjukt satin i svart och silver. En otroligt snygg ögonbindel som kommer att ge stil till era bondagelekar.

Man binder fast den bakom huvudet med en knut och det mjuka tyget gör att den är väldigt behaglig att ha på sig.

I den delen som sitter på näsan sitter det ståltråd som ser till att ögonbindeln kommer att sitta perfekt in mot ansiktet.

Kombinera eventuellt ögonbindeln med försiktiga blida smisk eller försiktiga slag med en retande tickler fjäder.

Det medföljer en snygg silvrig satinpåse till förvaring av ögonbindeln.

Detaljer

MATERIAL: Satin.
VIKT: 31 g.

ARTIKELNUMMER: 13123.
Kundrecensioner
1.7
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (1)
50 shades of what?

Satt och valde mellan denna och en annan produkt! Ångrar nu att vi inte tog den andra produkten. Pros: Visst, namnet klingar vackert med tanke på böckerna och filmen. Men det är det enda! Cons: Står inget om att det återfinns en "speciell" del som gör att du kan forma den efter bäraren näsa. Och den fungerar inte om bärarenligger ner, då en glipa uppstår och den ramlar av lätt. Står du/ni i valet och kvalet att inhandla en ögonmask för äventyr? Ta en titt efter en bättre som ärheltäckande istället för halvtäckande. Läs mer

-
5 2 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se