Fifty Shades of Grey Sexleksaks Rengöring 100 ml

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fifty Shades of Grey Sexleksaks Rengöring 100 ml 1

Fifty Shades of Grey Sexleksaks Rengöring 100 ml

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Fifty Shades of Grey Sexleksaks Rengöring är en del av den officiella Fifty Shades of Grey kollektion som är designad i samarbete med självaste E. L. James - kvinnan bakom den bästsäljande trilogin.

  Fifty Shades of Grey Sexleksaks Rengöring är ett effektivt och skonsamt rengöringsmedel för sexleksaker så att du ser till att ha bra hygien. Som en extra fördel skyddar du också dina sexleksaker genom att använda Fifty Shades of Grey Sexleksaks Rengöring så att du kan få nöje av dem ännu längre.

  Så här använder du Fifty Shades of Grey Sexleksaks Rengöring:
  Allt du ska göra för att uppnå ett extra bra resultat när du rengör din sexleksak är att spraya på denna rengöringsspray på sexleksaken och antingen torka eller skölja av den. Låt din sexleksak torka grundligt innan du lägger ifrån dig den och använd evt. en förvaringspåse så att sexleksakerna är skyddade på bästa möjliga vis.

  Detaljer

  MATERIAL: Mild clean spray.
  STORLEK: 100 ml.
  ALLERGITESTAT: Ja.
  SMAK OCH DOFT: Mild.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Som aceton Det finns inte en chans i hela h*lvetet att den här är "Mild och skonsam". Den luktar ren aceton och lukten sitter kvar på leksaken och i badrummet fast man sköljt av den noggrant. Min leksak fick dessutom en en konstig sträv yta av den så jag hoppas verkligen att den inte är förstörd för det är en helt ny från Fun Factory som kostar 1000 kr... Köp inte vad du än gör.
  5 2 1
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Doftar konstigt Doftar konstigt. Antar att den fungerar
  5 4 1

  Du recenserar: Fifty Shades of Grey Sexleksaks Rengöring 100 ml

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.