Fifty Shades of Grey Silkeslent Glidmedel
Fifty Shades of Grey Silkeslent Glidmedel
179,00 kr
3 för 249:-
Fifty Shades of Grey Silkeslent Glidmedel  1

Fifty Shades of Grey Silkeslent Glidmedel

4.2 (6)
3 för 249:-
179,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Fifty Shades of Grey Silkeslent Glidmedel är en del av den officiella Fifty Shades of Grey kollektion, som har tagits fram i samarbete med självaste E. L. James - kvinnan bakom den bästsäljande trilogin.

Detta silkeslena glidmedlet är utvecklat speciellt för er som vill göra era erotiska äventyr ännu bättre, oavsett om ni njuter av en härlig massage, förspel eller samlag.

Glidmedlet har en mjuk och läcker konsistens, som är lite tjockare än andra vattenbaserade glidmedel. Det kan användas tillsammans med kondom och alla sexleksaker, oavsett material.

Fifty Shades of Grey Silkeslent Glidmedel levereras i en elegant flaska som rymmer 100 ml.

Detaljer

TYP: Vattenbaserat glidmedel.
INGREDIENSER: Water/Aqua/Eau, Glycerin, Propylene Glycol, Sorbitan Stearate, Isopropyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Hydrolized Silk, Sodium Hyaluronate, Cyclopentasiloxane, Carbomer, Dimethicone, EDTA, Hydroxyethylcellulose, PEG-45M, Tetrahydroxypropyl.
VOLYM: 100 ml.
DOFT: Neutral.
KONDOMSÄKER: Ja.
SEXLEKSAKER: Kan användas ihop med sexleksaker av alla material.
SPRÅK: Engelska, franska.

ARTIKELNUMMER: 13566.
Kundrecensioner
4.2
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (6)
bra glid

Detta glidmedel är vit och något tjock, men är väldigt bra och håller länge. inte klibbig och helt luktfri. Rekommenderar detta för användning med sexleksaker Lite räcker långt och rekommenderar det starkt. Fungerar även bra för anal användning. Läs mer

-
5 5 1
"Åh hallå, vart tar det vägen"

Mycket bra!

-
5 5 1
Mjuk och skön

Mjukt och skönt glidmedel, men också bara för att det är glycerin i. Det står att det är vattenbaserat men du kan tydligt känna den mer glidande effekten av glycerin och propylenglykol. Vilket ska vara en ofarlig produkt som innehåller söt olja. Men vi tyckte att det torkade ut snabbt, om man inte använder det mycket....och så är detmed allt. Om det finns stora mängder glider det bra. Men tanken är att det krävs så lite som möjligt för att det ska glida lite lättare. Och här tyckte vi inte attprodukten är speciellt bra. Faktum är att de andra glidmedlen vi har är bättre, även om de är 100% vattenbaserade. Läs mer

-
5 2 1
Härlig

Bra glid, upplevs lite lite klibbig.

-
5 4 1
Bästa ever!!

Len, mjuk, når snabbt kroppstemperatur och är inte iskall eller obehaglig! Ingen doft varken vid användandet eller efter! Denna är svårslagen!!

-
5 5 1
Bra men inte bäst!

Pros: Visst sjutton vart det annat och den luktar inte heller. Det "dåliga" med vattenbaserade är att de ibland kan absorberas för fort av kroppen, och denna har en förmåga att "försvinna" efter en 10 minuter så man måste på med mera. Cons: Enda negativa är som sagt att den absorberas lite för fort. Läs mer

-
5 4 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se