Fifty Shades of Grey Ridpiska
Fifty Shades of Grey Ridpiska
429,00 kr
Fifty Shades of Grey Ride Pisk Product 1
Fifty Shades of Grey Ride Pisk Product 2
Fifty Shades of Grey Ride Pisk Product 3
Fifty Shades of Grey Ride Pisk Hand 50

Fifty Shades of Grey Ridpiska

4.5 (5)
429,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Denna Riding Crop (ridpiska) är en del av den officiella Fifty Shades of Grey kollektion som har designats i samarbete med självaste E. L. James - kvinnan bakom den bästsäljande trilogin.

Piskan, vars originalnamn är Fifty shades of Grey Sweet Sting Riding Crop, ger dig chansen att leva ut dina fantasier med retande beröringar och kontrollerade sensuella slag.

Den läckra riding crop är verkligen stilfull. Lädersnärtan i silver, metalldetaljerna och det gummibeklädda handtaget med stropp gör denna riding crop till en av de snyggare piskorna på marknaden. Att den dessutom är av riktigt bra kvalitet är ju ett extra plus.

Önskar du en kraftfull och flexibel riding crop prova då denna som har gummihandtag i ena änden och lädersnärtan i andra änden. Med den får du alla möjligheter för att skämma bort, stimulera och slå de mest sensitiva områden av kroppen.

Det långa skaftet gör denna riding crop perfekt att peka ut din älskling med och försiktig beröra och göra retande slag på huden för att visa vem som bestämmer. För piskan över kroppen så din partner vänjer sig vid känslan. Öka sedan intensiteten och antalet slag.

Kom ihåg att bestämma ett stopp-ord innan ni börjar leken, som kan användas om en av er önskar att leken ska ta sluta.

Detaljer

MATERIAL: Riding crop producerad i skinn, PVC, Nylon och EVA
LÄNGD: 60 cm.
VIKT: 68 g.

ARTIKELNUMMER: 13126.
Kundrecensioner
4.5
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (5)
Önskan som gick i uppfyllelse

Fick sin önskade födelsedagspresent på morgonen – och fick redan rysningar på grund av den avlånga formen. Den är snyggt gjord och ger några fina röda märken, så straffet/märkningen är vettigt. Kan rekommendera den för gemensamt nöje. Läs mer

-
5 5 1
Miserabel kvalitet för 250,00

Har använt den två gånger och på inget sätt har den använts till något "grovt" men skaftet är nu trasigt på två ställen.

-
5 2 1
Kan inget annat än älska denna!

Denna har använts flitigt och den är så uppskattad! Bra kvalitet och har verkligen inget annat att säga än att jag och min partner älskar den!

-
5 5 1
Kvalitet!

Super snygg och elegant piska! Av god kvalitet och snygg design.

-
5 5 1
Kvalitet!

Piskan har en riktigt snygg design och är av bra kvalitet. Slitstark och inte alls plastig. Ett piskrapp med denna visade tydligt vem som bestämde under natten.

-
5 5 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se