Fifty Shades of Grey Ridpiska

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fifty Shades of Grey Ridpiska 1
 • Fifty Shades of Grey Ridpiska 2
 • Fifty Shades of Grey Ridpiska 3

Fifty Shades of Grey Ridpiska

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

349,00 kr

  Produktbeskrivning

  Denna Riding Crop (ridpiska) är en del av den officiella Fifty Shades of Grey kollektion som har designats i samarbete med självaste E. L. James - kvinnan bakom den bästsäljande trilogin.

  Piskan, vars originalnamn är Fifty shades of Grey Sweet Sting Riding Crop, ger dig chansen att leva ut dina fantasier med retande beröringar och kontrollerade sensuella slag.

  Den läckra riding crop är verkligen stilfull. Lädersnärtan i silver, metalldetaljerna och det gummibeklädda handtaget med stropp gör denna riding crop till en av de snyggare piskorna på marknaden. Att den dessutom är av riktigt bra kvalitet är ju ett extra plus.

  Önskar du en kraftfull och flexibel riding crop prova då denna som har gummihandtag i ena änden och lädersnärtan i andra änden. Med den får du alla möjligheter för att skämma bort, stimulera och slå de mest sensitiva områden av kroppen.

  Det långa skaftet gör denna riding crop perfekt att peka ut din älskling med och försiktig beröra och göra retande slag på huden för att visa vem som bestämmer. För piskan över kroppen så din partner vänjer sig vid känslan. Öka sedan intensiteten och antalet slag.

  Kom ihåg att bestämma ett stopp-ord innan ni börjar leken, som kan användas om en av er önskar att leken ska ta sluta.

  Detaljer

  MATERIAL: Riding crop producerad i skinn, PVC, Nylon och EVA
  LÄNGD: 60 cm.
  VIKT: 68 g.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Kan inget annat än älska denna! Denna har använts flitigt och den är så uppskattad! Bra kvalitet och har verkligen inget annat att säga än att jag och min partner älskar den!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Kvalitet! Super snygg och elegant piska!
  Av god kvalitet och snygg design.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Kvalitet! Piskan har en riktigt snygg design och är av bra kvalitet. Slitstark och inte alls plastig. Ett piskrapp med denna visade tydligt vem som bestämde under natten.
  5 5 1

  Du recenserar: Fifty Shades of Grey Ridpiska

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.