Fifty Shades of Grey Spanking Paddle
Fifty Shades of Grey Spanking Paddle
399,00 kr
Fifty Shades of Grey Spanking Paddle  1
Fifty Shades of Grey Spanking Paddle  2
Fifty Shades of Grey Spanking Paddle  3
Fifty Shades of Grey Spanking Paddle  4

Fifty Shades of Grey Spanking Paddle

4.7 (4)
399,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Denna spanking paddle är en del av den officiella Fifty Shades of Grey kollektion som har designats i samarbete med självaste E. L. James - kvinnan bakom den bästsäljande trilogin.

Spanking paddlen, vars originalnamn är Fifty shades of Grey Twitchy Palm Spanking Paddle, ger dig chansen att leva ut dina SM fantasier med retande beröringar och kontrollerade sensuella slag.

Spanking paddlen är på ena sidan vadderad med det mjukaste satin och den andra sidan med nappaskinn. Detta gör det möjligt att börja försiktigt med försiktiga beröringar med satinsidan och därefter öka intensiteten med hårdare slag från nappaskinnsidan. Under satinen har paddlen vadderats med mjuk neopren för att se till att slagen är milda.

Använd stroppen i handtaget till att få ett fast grepp kring paddlen och börja ge din älsklings skinkor och lår några kärleksfulla slag. De milda slagen kommer att göra din älsklings kropp mer känslig och sensitiv för beröringar och kyssar.

Förutom att vara väldigt effektiv och av riktigt bra kvalitet är paddlen med sin silvriga och svarta färg väldigt stilfull.

Kom ihåg att bestämma ett stopp-ord innan leken börjar som ni kan använda om en av er önskar att leken ska sluta.

Detaljer

MATERIAL: Satin, neopren, nappaskinn.
LÄNGD: 32 cm.
VIKT: 78 g.

ARTIKELNUMMER: 13124.
Kundrecensioner
4.7
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (4)
Super

Super

-
5 5 1
Super

Super

-
5 5 1
Stor smiskpaddel

Ger en bra hög smäll. De två olika sidorna känns väldigt olika. Satinsidan gör inte så ont, lädersidan kan ge ett rejält smack över rumpan och gör henne både röd och öm. Läs mer

-
5 4 1
Rosa och glad

Denna paddel levde upp till vad vi hoppades på. Den lämnade en fin rosa rumpa, och kommer definitivt att komma väl till pass många gånger. Snyggt material, och min sambo tycker att den var bra att använda att smälla med. Läs mer

-
5 5 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se