Fleshlight Fleshpump Uppladdningsbar Penispump
Fleshlight Fleshpump Uppladdningsbar Penispump
1 095,00 kr
Fleshlight Fleshpump Uppladdningsbar Penispump  1
Fleshlight Fleshpump Uppladdningsbar Penispump  2

Fleshlight Fleshpump Uppladdningsbar Penispump

5.0 (1)
1 095,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Saknar du en erektion som lever upp till sin fulla potential? Fleshlight Fleshpump Uppladdningsbar Penispump hjälper dig uppnå ett bättre och hårdare stånd.

Den automatiska penispumpen har tagits fram för att ge dig en mer potent och fylligare erektion. Den hjälper dig både att få stånd och att upprätthålla det när det verkligen gäller. Samtidigt får du mer fyllnad, vilket blir till glädje både för dig och din partner.

Den genomskinliga cylindern med måttskala ger en tydlig överblick över hela processen, och den supermjuka basen garanterat att du får både ett tättslutande vakuum och en behaglig upplevelse.

Placera din penis i pumpen och starta sugfunktionen. Pumpa i 5-10 sekunder, släpp vakuumet genom att trycka på Quick Release-knappen och håll paus. Upprepa i 3-5 minuter för bästa resultat.

Fleshpump Penispump laddas enkelt via den inkluderade USB-kabeln.

Detaljer

MATERIAL: Polykarbonat och TPE.
TOTAL LÄNGD: 31 cm.
DJUP: 19 cm.
YTTRE DIAMETER: 6,4 cm.
INRE DIAMETER: 5,9 cm.
BATTERI: Uppladdningsbart (USB-kabel ingår).
BRUKSANVISNING: Engelska.

ARTIKELNUMMER: 21575.
Kundrecensioner
5.0
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (1)
Kraftfull uppladdningsbar penispump, med tjock SuperSkin-bas!

En kraftfull penispump som är uppladdningsbar och håller i cirka 7 timmars kontinuerlig användning. Lätt att använda med två knappar (På/Av och Släpp). Frigöringsknappen kan användas under pumpningen, så fort du släpper knappen startar pumpen igen. Tyvärr finns det ingen display som visar tryckets framsteg (-Mbar), baraen lampa. Jag rekommenderar det om du vill ha en kraftfull pump som inte stannar - 35Mbar. Längst ner på den genomskinliga cylindern hittar du ett 4cm SuperSkin som sveperfint runt penis. Här hittar du ett tight hål som håller vakuumet 100 % tätt. Cylindern är 19 cm hög (inuti) med tydliga mått (cm / tum). OBS OBS! De flesta elektroniskapumpar har en inbyggd stoppfunktion, som stoppar pumpen när du når - 35Mbar och sedan startar upp igen vid - 30Mbar. Denna har ingen sådan funktion och pumpar lätt-55Mbar, vilket inte rekommenderas. Så du måste kontrollera trycket själv. Bra att veta om du som Mästare använder detta under BDSM med en Slave. Frigöringsfunktionenfungerar inte när batteriet är urladdat. Läs mer

-
5 5 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se