Fleshlight Girls Alexis Texas
Fleshlight Girls Alexis Texas
649,00 kr
Fleshlight Girls Alexis Texas
Fleshlight Girls Alexis Texas
Fleshlight Girls Alexis Texas
Fleshlight Girls Alexis Texas
Fleshlight Girls Alexis Texas

Fleshlight Girls Alexis Texas

5.0 (1)
649,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Har du en fantasi om att vara tillsammans med en porrmodell? Då bör du prova Fleshlight Girls Alexis Texas som är en verklighetstrogen kopia av Alexis Texas’ vagina. Den mjuka sleeven är tillverkad av Fleshlights läckra Real Super Skin material som ger en väldigt realistisk känsla – det är nästan som ’den äkta vara’! 

På insidan har Fleshlight Girls Alexis Texas en retande struktur som stimulerar dig i takt med dina rörelser. Strukturen är lik känslan av samlag och den är väldigt flexibel och kan därför användas av män med alla storlekar.

Som med de vanliga Fleshlights, kan du själv kontrollera trycket kring din penis genom att skruva på locket i bottnen av av Fleshlighten. Skruva åt locket, allt efter hur mycket vakuum du önskar dig och skruva på samma sätt locket i motsatt riktning när trycket ska lossnas upp.

För att få en så glidande och realistisk upplevelse som möjligt rekommenderar vi att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammns med Alexis Texas Fleshlight.

När du efter användning har tvättat din Fleshlight i varmt vatten rekommenderar vi att du sprayar på lite antibakteriell Fleshlight Wash på. Förutom det rekommenderar vi att du använder ett Fleshlight pulver. Detta hjälper till med att upprätthålla sleevens mjuka och lena yta. 

Detaljer

MATERIAL: Real Feel Super Skin.
STRUKTUR: Lotus.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
LÄNGD: 25,4 cm.
DIAMETER: 0,7 cm till 1,9 cm, men kan sträckas så att den passar för de flesta män.
VATTENTÄT: Ja.

ARTIKELNUMMER: 14006.
Kundrecensioner
5.0
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (1)
Himmelriket

Det känns som man är i Alexis Texas på riktigt så den har allt och hennes vagina är mycket härlig och jag har testat flera men den här absolut skönast!

-
5 5 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se