Fleshlight Girls Jenna Haze Forbidden
Fleshlight Girls Jenna Haze Forbidden
649,00 kr
Fleshlight Jenna Haze
Fleshlight Jenna Haze
Fleshlight Jenna Haze

Fleshlight Girls Jenna Haze Forbidden

5.0 (1)
649,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Fleshlight Girls är en serie Fleshlights utformade efter olika kända porrstjärnor runt om I världen. Med denna fleshlight får du chansen att ha analsex med porrstjärnan Jenna Haze.

Förutom den realistiska, "förbjudna" analöppningen, har insidan en stimulerande struktur som ger dig känslan av att ligga med en riktig kvinna. Du kommer antagligen aldrig komma så här nära igen att få ligga med den riktiga Jenna Haze. Med hjälp av locket i änden kan du skapa ett vakuum för att få en tajtare upplevelse med Jenna Haze.

Innandömet är gjort av Real Feel Super Skin, vilket gör den mycket flexibel och mjuk. Den passar i stort sett alla penisstorlekar.

Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel för en ännu mer njutningsfull upplevelse med din Fleshlight. Efter användandet är det enkelt att rengöra Fleshlight. Avlägsna bara innandömet och skölj det i varmt vatten.

Detaljer

MATERIAL: Real Feel Super Skin.
STRUKTUR: Förbjuden.
FRI FRÅN FTALATER: Ja.
FRI FRÅN LATEX: Ja.
LÄNGD: 25,4 cm.
DIAMETER: 0,7 cm - 1,9 cm.
VATTENTÄT: Ja.

ARTIKELNUMMER: 11140.
Kundrecensioner
5.0
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (1)
O M G ! ...

Alltså för det första så ska det sägas att jag köpte en fleshlight innan och var MYCKET nöjd. Men sen var jag sugen på bakdelen eftersom jag aldrig haft analsex. Och... om detta är nära så hur skönt är det? Så jag slängde iväg en beställning och den kort efter. Det krångla lite med vilket hål jag beställt, men det löstesig MYCKET snabbt och smidigt, med lite kompensation och allt. Menmen! Hur var Jennas bakdel då? Kort? Kanon! Långt? O M G vad skönt det blev. "Knulla" denistället för att runka i den så kommer du ha en mycket trevlig upplevelse. Skön, naturtrogen och tight. Och 110% superhärlig att komma i. Ett tips är att tejpa förlocket i botten lite så att luft inte kommer in, så får du ett hårdare vakuum. Och åååh vad skönt det kan bli! Läs mer

-
5 5 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se