Fleshlight Girls Jenna Haze Forbidden

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fleshlight Jenna Haze
 • Fleshlight Jenna Haze
 • Fleshlight Jenna Haze

Fleshlight Girls Jenna Haze Forbidden

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Fleshlight Girls är en serie Fleshlights utformade efter olika kända porrstjärnor runt om I världen. Med denna fleshlight får du chansen att ha analsex med porrstjärnan Jenna Haze.

  Förutom den realistiska, "förbjudna" analöppningen, har insidan en stimulerande struktur som ger dig känslan av att ligga med en riktig kvinna. Du kommer antagligen aldrig komma så här nära igen att få ligga med den riktiga Jenna Haze. Med hjälp av locket i änden kan du skapa ett vakuum för att få en tajtare upplevelse med Jenna Haze.

  Innandömet är gjort av Real Feel Super Skin, vilket gör den mycket flexibel och mjuk. Den passar i stort sett alla penisstorlekar.

  Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel för en ännu mer njutningsfull upplevelse med din Fleshlight. Efter användandet är det enkelt att rengöra Fleshlight. Avlägsna bara innandömet och skölj det i varmt vatten.

  Detaljer

  MATERIAL: Real Feel Super Skin.
  STRUKTUR: Förbjuden.
  FRI FRÅN FTALATER: Ja.
  FRI FRÅN LATEX: Ja.
  LÄNGD: 25,4 cm.
  DIAMETER: 0,7 cm - 1,9 cm.
  VATTENTÄT: Ja.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  O M G ! ... Alltså för det första så ska det sägas att jag köpte en fleshlight innan och var MYCKET nöjd. Men sen var jag sugen på bakdelen eftersom jag aldrig haft analsex. Och... om detta är nära så hur skönt är det? Så jag slängde iväg en beställning och den kort efter. Det krångla lite med vilket hål jag beställt, men det löste sig MYCKET snabbt och smidigt, med lite kompensation och allt.

  Menmen! Hur var Jennas bakdel då? Kort? Kanon! Långt? O M G vad skönt det blev. "Knulla" den istället för att runka i den så kommer du ha en mycket trevlig upplevelse. Skön, naturtrogen och tight. Och 110% superhärlig att komma i.

  Ett tips är att tejpa för locket i botten lite så att luft inte kommer in, så får du ett hårdare vakuum. Och åååh vad skönt det kan bli!
  5 5 1

  Du recenserar: Fleshlight Girls Jenna Haze Forbidden

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:

  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.