Fleshlight Girls Jenna Jameson Legend
Fleshlight Girls Jenna Jameson Legend
669,00 kr
Fleshlight Girls Jenna Jameson Legend
Fleshlight Girls Jenna Jameson Legend
Fleshlight Girls Jenna Jameson Legend
Fleshlight Girls Jenna Jameson Legend

Fleshlight Girls Jenna Jameson Legend

4.1 (2)
669,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Fantiserar du om Jenna Jameson? Då är den nya Jenna Jameson Fleshlight den perfekta onaniprodukten till dig.

Denna Fleshlight är stöpt efter Jenna Jamesons vagina så det är en perfekt kopia av porrstjärnan och då den är tillverkad av Fleshlights speciella Real Feel Super Skin material så att den känns mycket naturlig.

Det mjuka och flexibla materialet är mycket stimulerande när den omsluter din penis speciellt om du använder Fleshlighten med ett bra glidmedel. Glidmedlet förstärker upplevelsen med Jenna Jameson Fleshlight och gör den mer levande.

Om du önskar ett större tryck runt din penis så kan du skruva på locket i botten av Fleshlighten och ju hårdare du skruvar desto mer vakuum bildas runt din penis.

After användning så tvättas Jenna Jameson Fleshlight med fördel i varmt vatten och ev. lite antibakteriell Fleshlight Wash. Om du vill upprätthålla Fleshlightens mjuka och lena yta kan du pudra den med Fleshlight Pulver efter rengöring och torkning.

Jenna Jameson Fleshlight är en del av “Fleshlight girls” serien som är designad och stöpt efter de största porrmodellerna i världen. Denna Fleshlight kan användas av alla män tack vare det flexibla materialet.

Detaljer

MATERIAL: Real Feel Super Skin.
STRUKTUR: Legend.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
LÄNGD: 25,4 cm.
DIAMETER: 0,7 cm til 1,9 cm.
VATTENTÄT: Ja.

ARTIKELNUMMER: 14296.
Kundrecensioner
4.1
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (2)
Rekommenderas

Jag köpte en Fleshlight med en Lotus sleeve. Superskin är behagligt och känns mycket realistisk och en lite “lyxig” känsla i materialet. Om man jämför Fleshlight med TENGA Air-Tech Regular eller TENGA Air-Tech Ultra som jag haft tidigare så är stimulansen intensivare och även ett betydligt bättre vaccum i Tenga. Kan bero på att locketläcker en aning i Fleshlighten. Tenga är lättare att rengöra. Läs mer

-
5 4 1
Bra kvalite

Bra kvalite och lever upp till förväntningarna. Mycket verklighetstrogen . Enda nackdelen är att det tar tid för den att torka inuti helt, annars lätt att rengöra.

-
5 4 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se