Fleshlight Girls Nikki Benz Lotus
Fleshlight Girls Nikki Benz Lotus
649,00 kr
Fleshlight Girls Nikki Benz Lotus
Fleshlight Girls Nikki Benz Lotus
Fleshlight Girls Nikki Benz Lotus

Fleshlight Girls Nikki Benz Lotus

4.5 (2)
649,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Fleshlight Girls är formade och designade efter de hetaste porrstjärnorna i världen, och här får du en naturtrogen kopia av Nikki Benz intima kurvor.

Denna populära onaniprodukt är tillverkad i så kallat SuperSkin, som med sin inre Lotusstruktur ger dig den mest realistiska upplevelsen.

När du tränger in i masturbatorn kontrollerar du själv trycket kring penis genom att skruva på locket i botten av Fleshlighten. Som med alla vanliga Fleshlights har denna Girls-edition också en inre sleeve som enkelt avmonteras för rengöring efter bruk.

Detaljer

MATERIAL: Super Skin.
FRI FRÅN FTALATER: Ja.
FRI FRÅN LATEX: Ja.
LÄNGD: 25 cm.
VATTENTÄT: Ja.
MANUAL: Engelska.

ARTIKELNUMMER: 15590.
Kundrecensioner
4.5
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (2)
Bra men materielet faller sönder trots skonsam vattensköljning

Materialet verkar falla sönder långsamt, men stadigt, även om jag bara använder vatten och det pulver som rekommenderas för produkten. Så livslängden verkar bli begränsad. Jag har inte använt någon tvål som riskerar att lösa upp materialet. Det är dåligt om man måste köpa ett speciellt rengöringsmedel. Men funktionen på deni övrigt är mycket bra. Skulle man komma ut med en produkt som är mer tålig, men samma känsla, så skulle jag köpa den. Läs mer

-
5 5 1
Mycket bra

Är väldigt nöjd med produkten. Bra kvalité, mjuk och mysig. Tillsammans med FleshLube så känns det otroligt nära den "äkta varan". Fann mig själv petandes på den även när den inte användes, just för det sköna materialets skull. Utseendet är klockrent och den tänjs på ett väldigt inbjudande sätt vid användning. Detenda lilla minuset (som jag personligen fann lite irriterande), är att det lilla locket som skapar suget "klickar" vid lite hastigare användning. En petitess isammanhanget, men värt att veta. Läs mer

-
5 5 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se