Fleshlight Girls Stoya Lotus

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fleshlight Girls Stoya Lotus
 • Fleshlight Girls Stoya Lotus
 • Fleshlight Girls Stoya Lotus
 • Fleshlight Girls Stoya Lotus

Fleshlight Girls Stoya Lotus

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Fleshlight Girls är en serie Fleshlights utformade efter olika kända porrstjärnor runt om I världen, och denna Fleshlight ger dig möjlighet att tillbringa natten med den berömda porrstjärnan Stoya. Förutom den realistiska slidmynningen, har insidan en stimulerande struktur som ger dig känslan av att ligga med en riktig kvinna. Du kommer antagligen aldrig komma så här nära igen att få ligga med den riktiga Stoya.

  Med hjälp av locket i änden kan du skapa ett vacuum för att få en tajtare upplevelse med din Fleshlight. Innandömet är gjort av Real Feel Super Skin, vilket gör den mycket flexibel och mjuk. Den passar i stort sett alla penisstorlekar.

  Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel för en ännu mer njutningsfull upplevelse med din Fleshlight.

  Efter användandet är det enkelt att rengöra Fleshlight. Avlägsna bara innandömet och skölj det i varmt vatten.

  Detaljer

  MATERIAL: Real Feel Super Skin.
  STRUKTUR: Lotus.
  FRI FRÅN FTALATER: Ja.
  FRI FRÅN LATEX: Ja.
  LÄNGD: Yttre: 25,4 cm, inre: 23 cm.
  DIAMETER: 0,7 cm - 1,9 cm.
  VATTENTÄT: Ja.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Min andra lösmus För ett tag sen i min sena tonår köpte jag en lösfitta för, tror jag, typ 500:- Den var skön och rolig men gick sönder efter typ en månad.
  Sen fick jag för mig att prata fleshlight (efter att en kvinnlig kollega gett en rekommendation (?!)). Köpte den hör av Stoya som ändå är så sexig. Och HERREGUD vad skön den är! Känns mycket likt äkta vara. Det ända man riktig saknar är hennes muskelsammandragningar. Den är lätt att rengöra och har hålt mycket bra i tre välanvända månader. Det tar lite tid att renhålla den ordentligt med puder och allt, men det är sååååå värt det. Ett måste för dig som vill prova lite riktigt lyxig soloflight!
  5 5 1

  Du recenserar: Fleshlight Girls Stoya Lotus

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.