Fleshlight Girls Stoya Lotus
Fleshlight Girls Stoya Lotus
649,00 kr
Fleshlight Girls Stoya Lotus
Fleshlight Girls Stoya Lotus
Fleshlight Girls Stoya Lotus
Fleshlight Girls Stoya Lotus

Fleshlight Girls Stoya Lotus

5.0 (1)
649,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Fleshlight Girls är en serie Fleshlights utformade efter olika kända porrstjärnor runt om I världen, och denna Fleshlight ger dig möjlighet att tillbringa natten med den berömda porrstjärnan Stoya. Förutom den realistiska slidmynningen, har insidan en stimulerande struktur som ger dig känslan av att ligga med en riktig kvinna. Du kommer antagligen aldrig komma så här nära igen att få ligga med den riktiga Stoya.

Med hjälp av locket i änden kan du skapa ett vacuum för att få en tajtare upplevelse med din Fleshlight. Innandömet är gjort av Real Feel Super Skin, vilket gör den mycket flexibel och mjuk. Den passar i stort sett alla penisstorlekar.

Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel för en ännu mer njutningsfull upplevelse med din Fleshlight.

Efter användandet är det enkelt att rengöra Fleshlight. Avlägsna bara innandömet och skölj det i varmt vatten.

Detaljer

MATERIAL: Real Feel Super Skin.
STRUKTUR: Lotus.
FRI FRÅN FTALATER: Ja.
FRI FRÅN LATEX: Ja.
LÄNGD: Yttre: 25,4 cm, inre: 23 cm.
DIAMETER: 0,7 cm - 1,9 cm.
VATTENTÄT: Ja.

ARTIKELNUMMER: 10076.
Kundrecensioner
5.0
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (1)
Min andra lösmus

För ett tag sen i min sena tonår köpte jag en lösfitta för, tror jag, typ 500:- Den var skön och rolig men gick sönder efter typ en månad. Sen fick jag för mig att prata fleshlight (efter att en kvinnlig kollega gett en rekommendation (?!)). Köpte den hör av Stoya som ändå är så sexig. Och HERREGUD vad skön den är! Känns mycketlikt äkta vara. Det ända man riktig saknar är hennes muskelsammandragningar. Den är lätt att rengöra och har hålt mycket bra i tre välanvända månader. Det tar litetid att renhålla den ordentligt med puder och allt, men det är sååååå värt det. Ett måste för dig som vill prova lite riktigt lyxig soloflight! Läs mer

-
5 5 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se