Fleshlight Girls Jesse Jane Forbidden
Fleshlight Girls Jesse Jane Forbidden
649,00 kr
Fleshlight Jesse Jane Forbidden
Fleshlight Jesse Jane Forbidden
Fleshlight Jesse Jane Forbidden
Fleshlight Jesse Jane Forbidden

Fleshlight Girls Jesse Jane Forbidden

649,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Fantiserar du om att ha samlag med porrstjärnan Jesse Jane, eller kanske till och med om att ha analsex med henne? Då är onaniprodukten Jesse Jane Forbidden Fleshlight något för dig!

Den här Fleshligten är nämligen en exakt kopia av porrstjärnan Jesse Janes anus. Eftersom att den är gjord av Fleshlights alldeles unika Real Feel Super Skin-material känns den naturtrogen och realistisk att använda.

Det mjuka och flexibla materialet känns skönt och stimulerande då det omsluter din penis. Vi rekommenderar att du använder ett bra glidmedel tillsammans med produkten för att uppnå maximal njutning.

Om du vill ha ett större tryck runt din penis, kan du enkelt skruva på locket på bottnen av din Fleshlight. Desto hårdare du skruvar åt locket, desto mer vakuum skapas runtom din penis.

Efter användning bör du tvätta Jesse Janes Forbidden Fleshlight i varmt vatten och eventuellt med lite bakteriedödande Fleshlight Wash. Om du vill att onaniprodukten ska behålla sin mjukta och släta yta bör du pudra dess yta med Fleshlight Pulver efter att du har tvättat och torkat produkten.

Jesse Jane Forbidden Fleshlight är den del av 'Fleshlight Girls'-serien, som har designats och gjutits efter de kändaste porrstjärnorna i världen. Eftersom att materialet är väldigt flexibelt kan Fleshlight användas av i stort sett alla män.

Detaljer

MATERIAL: Real Feel Super Skin.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
LÄNGD: 25,4 cm.
DIAMETER: 0,7 cm till 1,9 cm.
VATTENTÄT: Ja.

ARTIKELNUMMER: 14659.
Kundrecensioner
Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension. Hjälp andra - dela din åsikt!
0.0
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se