Fleshlight Girls Jesse Jane Forbidden

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fleshlight Jesse Jane Forbidden
 • Fleshlight Jesse Jane Forbidden
 • Fleshlight Jesse Jane Forbidden
 • Fleshlight Jesse Jane Forbidden

Fleshlight Girls Jesse Jane Forbidden

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Fantiserar du om att ha samlag med porrstjärnan Jesse Jane, eller kanske till och med om att ha analsex med henne? Då är onaniprodukten Jesse Jane Forbidden Fleshlight något för dig!

  Den här Fleshligten är nämligen en exakt kopia av porrstjärnan Jesse Janes anus. Eftersom att den är gjord av Fleshlights alldeles unika Real Feel Super Skin-material känns den naturtrogen och realistisk att använda.

  Det mjuka och flexibla materialet känns skönt och stimulerande då det omsluter din penis. Vi rekommenderar att du använder ett bra glidmedel tillsammans med produkten för att uppnå maximal njutning.

  Om du vill ha ett större tryck runt din penis, kan du enkelt skruva på locket på bottnen av din Fleshlight. Desto hårdare du skruvar åt locket, desto mer vakuum skapas runtom din penis.

  Efter användning bör du tvätta Jesse Janes Forbidden Fleshlight i varmt vatten och eventuellt med lite bakteriedödande Fleshlight Wash. Om du vill att onaniprodukten ska behålla sin mjukta och släta yta bör du pudra dess yta med Fleshlight Pulver efter att du har tvättat och torkat produkten.

  Jesse Jane Forbidden Fleshlight är den del av 'Fleshlight Girls'-serien, som har designats och gjutits efter de kändaste porrstjärnorna i världen. Eftersom att materialet är väldigt flexibelt kan Fleshlight användas av i stort sett alla män.

  Detaljer

  MATERIAL: Real Feel Super Skin.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  LÄNGD: 25,4 cm.
  DIAMETER: 0,7 cm till 1,9 cm.
  VATTENTÄT: Ja.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: Fleshlight Girls Jesse Jane Forbidden

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: