Fleshlight Girls Jesse Jane Swallow
Fleshlight Girls Jesse Jane Swallow
649,00 kr
 Fleshlight Jesse Jane Swallow
 Fleshlight Gilrs Jesse Jane Swallow
 Fleshlight Jesse Jane Swallow
 Fleshlight Jesse Jane Swallow

Fleshlight Girls Jesse Jane Swallow

4.8 (1)
649,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Fantiserar du om att vara tillsammans med en porrstjärna? Då är Jesse Jane Swallow Fleshligt den perfekta produkten till dig.

Denna fleshlight är formad efter Jesse Janes mun och läppar så den är en perfekt kopia av porrstjärnan. Och då den är tillverkad av Fleshlights Real Feel Super Skin material så känns den mycket äkta.

Det mjuka och flexibla materialet är mycket stimulerande när det omsluter din penis, speciellt om du använder Flishlight med ett bra glidmedel. Glidmedlet förstärker upplevelsen med Jesse Jane Swallow och gör den mycket levande. 

Önskar du ett större tryck runt din penis kan du skruva på locket i botten. Ju hårdare du skruvar desto mer vakuum bildas runt din penis.

Efter användning så tvättas produkten med varmt vatten och ev. med lite antibakteriell Fleshligt Wash. Om du vill bibehålla produktens mjuka och lena yta kan du pudra den med Fleshlight Pulver efter rengöring och torkning.

Jesse Jane Swallow är en del av "Fleshlight Girls" -serien som är designad och stöpt efter de största porrstjärnorna i världen. På grund av sitt flexibla material så kan Fleshlights användas av i stort sett alla män.

Detaljer

MATERIAL: Real Feel Super Skin
FTALATFRI: Ja
LATEXFRI: Ja
LÄNGD: 25,4 cm
DIAMETER: 0,7 cm till 1,9 cm
VATTENTÄT: Ja

ARTIKELNUMMER: 14657.
Kundrecensioner
4.8
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (1)
Grymt skön!

Som rubriken lyder! Locket skapar ett bra vakuum som birdar till en mer realistisk känsla. Köpte den för att ha när sambon inte är tillgänglig, men hon var nästan mer nyfiken än jag! Rekommenderas starkt! Läs mer

-
5 5 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se