Fleshlight Pink Butt Wonder Wave

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fleshlight Pink Butt Wonder Wave
 • Fleshlight Pink Butt Wonder Wave
 • Fleshlight Pink Butt Wonder Wave
 • Fleshlight Pink Butt Wonder Wave

Fleshlight Pink Butt Wonder Wave

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Fleshlight Pink Butt Wonder Wave är en fräck onaniprodukt. Öppningen är formad som ett stramt anus vilket gör upplevelsen väldigt realistisk.

  Den inre texturen har läckra vågor som ger en mycket konstant stimulering kring penis. Vi rekommenderar att du applicerar lite vattenbaserat glidmedel på din Fleshlight innan bruk för att få den bästa upplevelsen.

  När du använder Fleshlight kan du själv bestämma hur stimulernade upplevelsen ska vara genom att skruva på locket som sitter i botten. Sluter du åt locket uppstår ett vakuum och upplevelsen blir ännu mer intensiv.

  Du kan njuta av din Fleshlight själv eller låta din partner ge dig en fräck upplevelse genom att styra tempo och intensitet.

  Fleshlight Pink Butt Wonder Wave passar till i stort sett alla penisstorlekar och är otroligt enkel att rengöra efter bruk. Ta bara ut sleeven ur fodralet och tvätta den.

  När du tvättat din Fleshlight i varmt vatten efter anvädning rekommenderar vi att du sprayar på lite antibakteriellt Fleshlight Wash. När sleeven har torkat kan du med fördel använda ett Fleshlight Pulver för att bibehålla sleevens mjuka och lena yta.

  Detaljer

  MATERIAL: Real Feel SuperSkin.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  LÄNGD: 25,4 cm.
  DIAMETER: 0,7 till 1,9 cm.
  VATTENTÄT: Ja.
  BRUKSANVISNING: Engelsk.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Fleshlight Pink Butt Wonder Wave

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.