Fleshlight Pink Pure

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fleshlight Pure
 • Fleshlight Pure
 • Fleshlight Pure

Fleshlight Pink Pure

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Fleshlight Pure är en onaniprodukt med en extra retande och mjuk struktur som verkligen för dina tankar till realistisk och fräck sex.

  När du leker med Pure kan du själv kontrollera hur intensiv upplevelsen ska vara genom att skruva på ett lock som sitter i bottnen. Om du stänger locket helt kommer det att skapas vakuum och upplevelsen känns ännu mer intensiv kring din penis.

  Du kan njuta av din Fleshlight själv eller låta din partner ge dig en fräck upplevelse genom att kontrollera leken 100 %. 

  Före användning är det viktigt att påföra glidmedel (vattenbaserat) för att uppnå med maximala njutningen och mest realistiska upplevelsen.

  Fleshlight Pure är lätt att rengöra, den ska bara tvättas i varmt vatten och evt. med sexleksaksrengöring. När du har tvättat sleeven rekommenderar vi att du sprayar på lite antibakteriell Fleshlight Wash. När sleeven är torr (antingen torkad försiktigt med en handduk eller lufttorkad) kan du med fördel använda lite Fleshlight Pulver för att bevara den mjuka och lena ytan.

  Detaljer

  MATERIAL: Real Feel Superskin™.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  LÄNGD: 25,4 cm.
  DIAMETER: 0,7 cm til 1,9 cm.
  VATTENTÄT: Ja.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Fleshlight Pink Pure

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: