Fleshlight Quickshot Boost
Fleshlight Quickshot Boost
SPARA 30%
279,00 kr
SPARA 30%
Fleshlight Quickshot Boost - PRISVINNARE  1
Fleshlight Quickshot Boost - PRISVINNARE  2
Fleshlight Quickshot Boost - PRISVINNARE  3

Fleshlight Quickshot Boost

2.9 (3)
399,00 kr 279,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Fleshlight Quickshot Boost är en realistisk onaniprodukt för män som är försedd med "spiraler" på insidan av sleeven, vilket gör upplevelsen extra stimulerande och skön.

Sleevens båda kortsidor är öppna och bidrar till att "avrunkningskänslan" blir så äkta som möjligt. Du bestämmer själv om du vill använda den på egen hand eller låta en partner kontrollera stimuleringen.

Boost blir gradvis varmare då du använder den och gör att känslan blir ännu mer verklighetstrogen - speciellt om du använder den tillsammans med lite glidmedel.

Fleshlight Quickshot Boost är gjord av materialet SuperSkin som är mjukt och flexibelt. Efter användning bör du rengöra sleeven med varmt vatten och lite sexleksaksrengöring.

Vi rekommenderar att du då och då applicerar lite Fleshlightpulver efter rengöring för att materialet ska behålla sin mjuka och realistiska yta.

Under 2016 vann Fleshlight Quickshot Boost pris för bästa nya produkt för män på ETO Awards.

Detaljer

MATERIAL: SuperSkin (TPR och TPE).
FTALATFRI: Ja.
VATTENTÄT: Ja.
TOTALLÄNGD: 10,7 cm.
INFÖRBAR LÄNGD: 8,8 cm.
BRUKSANVISNING: Engelska.

ARTIKELNUMMER: 15077.
Kundrecensioner
2.9
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (3)
Dåligt första intryck av Fleshlight

Jag hade alltid önskat mig en Fleshlight och kände att detta var ett utmärkt diskret alternativ. Omkretsen är för liten för mig.. Det är helt omöjligt att inte behöva ta ut sleeven ur plasthöljet vid rengöring och till skillnad till de stora modellerna så måste den pressas of dras ur med kraft. Men den riktiga besvikelsen är attmönstret inuti, är lite som att se fotot på en hamburgare bara för att sedan få nåt mindre väl genomfört på tallriken. Helt uppenbara gjutningsfel, alt. felaktigmarketing. Läs mer

-
5 2 1
the odd man out of the quickshot family

The only quickshot that isn't see-through. Different internal texture depending on the entrance, though I didn't detect it. It was ok, but my man found it a bit tight. The small ring on the plastic case came loose, which wasn't good, but Sinful replaced it. Good service on that. Läs mer

-
5 4 1
För trång

Häftig produkt och annorlunda gentemot andra med botten. + för design och pris. - var för trång för mig, fanns ingen info ang. rekommenderad omkrets.

-
5 3 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se