Fleshlight Vibro Pink Butt Original

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fleshlight Vibro Pink Butt Original
 • Fleshlight Vibro Pink Butt Original
 • Fleshlight Vibro Pink Butt Original
 • Fleshlight Vibro Pink Butt Original

Fleshlight Vibro Pink Butt Original

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Fleshlight Vibro Pink Butt Original är en fräck onaniprodukt med vibrator. Fleshlight Vibro Butt passar till i stort sett alla penisstorlekar och är otroligt enkel att rengöra efter bruk. Innan användning är det viktigt att applicera ett bra glidmedel (vattenbaserat) för att få den bästa upplevelsen.

  Det är upp till dig hur kraftig du vill att vibrationerna ska vara. Fleshlightens hölje har 3 små fickor som du kan sätta bulletvibratorerna i. Tillsammans med den inre stimulerande texturen kommer vibratorerna ge dig en helt annorlunda upplevelse än du kan uppnå med klassiska Fleshlights.

  De 3 vibratorerna är vattentäta så att det är fullt möjligt att använda Fleshlighten i badkaret. 

  Fleshlight Vibro Pink Touch består av ett mörkgrått fodral med en stimulerande sleeve tillverkad i realistiska och mjuka Real Feel SuperSkin. Sleeven har en öppning som ett anus. Med locket i botten av fodralet bestämmer du själv hur stort vakuum du vill ha kring penis. Ju hårdare du skruvar åt locket desto större vakuum.

  Du kan njuta av din Fleshlight själv eller låta din partner ge dig en fräck upplevelse genom att styra tempo och intensitet.

  När du har tvättat din Fleshlight i varmt vatten efter bruk rekommenderar vi att du sprayar på lite antibakteriellt Fleshlight Wash. Därutöver rekommenderar vi att du använder Fleshlight Pulver. Detta för att bibehålla sleevens mjuka och släta yta. 

  Detaljer

  MATERIAL: Real Feel SuperSkin.
  ÖPPNING: Anus.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  INRE LÄNGD: 22,9 cm.
  INVÄNDIG DIAMETER: 1,3 cm (flexibel) 
  VATTENTÄT: Ja.
  BATTERITYP: 3 x LR44 (10 stk. medföljer).
  LJUDNIVÅ: Tystlåten.
  GRÄNSSNITT VIBRATOR: 1 enkel knapp.
  BRUKSANVISNING: Engelsk.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Fleshlight Vibro Pink Butt Original

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.