Fördelarna med Sinful

Vi gör alltid vårt bästa för att du ska få en bra upplevelse när du är kund hos Sinful. Vi finns här för att hjälpa dig före, under och efter ditt köp, så att du kan känna dig helt trygg när du handlar hos oss. Vi vill att du ska få den bästa produkten, som kan göra ditt sexliv ännu bättre.

Låga priser

Vi genomför löpande marknadsundersökningar för att se till så att du får de bästa produkterna till attraktiva priser. Hos Sinful tillkommer inga kortavgifter vid betalning, och vi har låga fraktavgifter.

Säker betalning

Du kan känna dig helt trygg när du handlar hos Sinful, det garanterar vi. Alla korttransaktioner genomförs via säkra SSL-secure förbindelser.
Läs mer om säker betalning här.

Snabb och diskret leverans

Om du beställer innan kl. 13:30 på vardagar (fredagar kl. 12:30), så skickas alla lagervaror ut samma dag. Alla varor skickas i diskreta paket.
Läs mer om våra leveranstider här.

Kvalitetsprodukter

Alla våra produkter är noga utvalda på mässor och hos producenter från hela världen. Vi står med stolthet bakom alla produkter i vårt sortiment.

Diskret betalning

När du betalar med kort hos Sinful kommer det att stå Mcompany Aps på ditt kontoutdrag. Vi garanterar full diskretion när du handlar hos oss.

365 dagars returrätt

Enligt konsumentköplagen har du 14 dagars ångerrätt, men hos Sinful får du upp till 365 dagars returrätt om du vill skicka tillbaka en vara.

Personlig kontakt

Vår trevliga och professionella kundtjänst finns här för att hjälpa dig, så att du får rätt vägledning.

Telefon: 0410 - 880 213

Våra telefontider är:
Måndag-Torsdag: 10.00-18.00
Fredag: 10.00-16.00

Email: service@sinful.se

Vi strävar alltid efter att svara på alla förfrågningar via e-post så snart som möjligt - vanligtvis inom 48 timmar på vardagar. Har du en fråga som inte kan vänta så rekommenderar vi att du ringer till oss.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se