Fun Factory Bloomy Silikon Analplugg

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fun Factory Bloomy
 • Bloomy
 • Fun Factory Bloomy
 • Bloomy

Fun Factory Bloomy Silikon Analplugg

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Vare sig du är nybörjare eller erfaren inom anal stimulation är denna analplug Fun Factory Bloomy riktigt bra.

  Bloomy har tillverkats anatomiskt korrekt och är därför väldigt behaglig att använda oavsett om du är man eller kvinna.

  Det är inte bara den anatomiskt korrekta designen som gör Bloomy till en perfekt analplug. Det är också det mjuka medicinska silikonet som Bloomy har gjorts av som gör den idealisk för anal stimulation. Silikonet gör Bloomy väldigt flexibel och böjbar och den är därför väldigt behaglig att använda.

  Den delen av Bloomy som ska föras upp analt består av en övre och en nedre del. Du kan välja bara att föra up den lilla övre delen om du önskar en mild stimulation. Var dock uppmärksam på att Bloomy inte kan sitta själv när du bara för upp den lilla delen. Önskar du en mer kraftfull stimulation sätter du analpluggen helt upp och du kommer att kunna känna Bloomys nedre och mer fylliga del.

  Bloomys ”fot” fungerar inte bara som en stoppare men stimulerar dig också utvändigt på din mellangård vilket ger dig en ännu större njutning.

  Längst nere har analpluggen ett ergonomiskt utformat handtag med plats för två fingrar så du lätt kan använda den som du önskar.

  För att få bäst möjliga upplevelse med Bloomy ska du använda ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med den. Detta kommer att göra den anala stimulation mer glidande och behaglig. Vi rekommenderar Fun Factorys eget glidmedel för sexleksaker.

  Detaljer

  MATERIAL: Bloomy har framställts i medicinskt godkänt silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  STORLEK: 13 cm x 2.4 cm .
  VATTENTÄT: Ja.
  BRUKSANVISNING: Tyska, engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Fun Factory Bloomy Silikon Analplugg

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:

  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.