Fun Factory Bootie Analplugg Medium

Klicka på en bild för att förstora den

Fun Factory Bootie Analplugg Medium

I lager Beställ före kl 13 och vi skickar samma dag (vardagar).

239,00 kr

199,00 kr

  Produktbeskrivning

  Har du erfarenhet av anal stimulation, och känner att det är dags att prova något lite fylligare som ger en intensivare upplevelse? Då är analpluggen Fun Factory Bootie Medium ett bra val.

  Den mjuka och böjliga analpluggen har en ergonomisk design, som ger dig den bäst möjliga stimulationen av både anus och prostata.

  Analpluggen har en böjd topp och en praktisk´"stopper" i botten, som gör den extra trygg och behaglig att använda. Den är vattentät och kan användas av både honom och henne.

  Fun Factory Bootie Medium är producerad i Tyskland och är tillverkad i medicinsk silikon. Den har en total längd på 10 cm, varav 8 cm kan föras in. Den är 3,5 cm på bredaste stället.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinsk silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  VATTENTÄT: Ja.
  LÄNGD: 10 cm (8 cm kan föras in).
  DIAMETER: 3,5 cm (bredaste stället).

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Nybörjarvänlig! Första analpluggen jag provat! Inte svår att stoppa in och bekvämt. Tror dock just jag valde fel strl då den åkte ut när sambon stoppade in penisen. Men det är ju inte ert fel så jag har inget att klaga på
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Mycket bra för nybörjare Jag har personligen inte experimenterat något med analplugg förut. Jag köpte en utav varje storlek av den här modellen. Jag är väldigt nöjd med alla tre men mediumstorleken har hitills varit den föredragna. Vande mig rätt så snabbt vid den minsta och har prövat mig på den största men är inte riktigt redo för den än. Materialet är superskönt, lent och mjukt. Skulle varmt rekommendera den för nybörjare som jag själv.
  5 5 1

  Du recenserar: Fun Factory Bootie Analplugg Medium

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: