Fun Factory Bootie Analplugg Medium

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fun Factory Bootie Analplugg Medium 1
 • Fun Factory Bootie Analplugg Medium 2
 • Fun Factory Bootie Analplugg Medium 3
 • Fun Factory Bootie Analplugg Medium 4

Fun Factory Bootie Analplugg Medium

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

239,00 kr

  Produktbeskrivning

  Har du erfarenhet av anal stimulation, och känner att det är dags att prova något lite fylligare som ger en intensivare upplevelse? Då är analpluggen Fun Factory Bootie Medium ett bra val.

  Den mjuka och böjliga analpluggen har en ergonomisk design, som ger dig den bäst möjliga stimulationen av både anus och prostata.

  Analpluggen har en böjd topp och en praktisk´"stopper" i botten, som gör den extra trygg och behaglig att använda. Den är vattentät och kan användas av både honom och henne.

  Fun Factory Bootie Medium är producerad i Tyskland och är tillverkad i medicinsk silikon. Den har en total längd på 10 cm, varav 8 cm kan föras in. Den är 3,5 cm på bredaste stället.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinsk silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  VATTENTÄT: Ja.
  LÄNGD: 10 cm (8 cm kan föras in).
  DIAMETER: 3,5 cm (bredaste stället).

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Skön Inte min första baksak och inte heller den sista. Mjukt, härligt material med en bas som känns trygg och lägger sig lätt på plats mellan skinkorna. Pluggen kommer åt på de rätta ställena och ger sköna orgasmer.
  Varma rekommendationer.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Ett måste En väldigt lätt och skön produkt för alla oss som har upptäckt njutningen med rumpan.

  Smidig och lätt att använda, lagom storlek och väldigt skönt material.

  En väldigt bra produkt för första gången användaren och personen som vill njuta lite extra.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Alla borde ha en! Alla hem borde ha åtminstone en analplugg! En som kan delas mellan honom och henne. Nej, köp två så ni har varsin!

  Bara att ha en inne ger omedelbart större känsla för båda.

  Sedan, när han börjar komma och kramar automatiskt åt sina skinkor/anal, ja då kan han förbereda sig på en mycket kraftigare orgasm.

  Och för henne, ja så fort han kommer in i henne så kommer hon känna sig mer utfylld o få en kraftigare känsla. Speciellt när hon kommer. Kanske en början på analsex, så hon kan få de där sanslöst djupa sköna analorgasmerna!

  Fun Factory Bootie Medium är otroligt bra produkt. Den uppåtböjda toppen kommer åt prostatan på honom och gör henne ännu lite tightare i vaginan och trycker mot A-punkten. Vi tycker den lätt är bästa prylen vi har i vår verktygslåda. Och då har vi tre andra buttplugs, en ShareVibe, en WeVibe vulva/klitoris appstyrd och flera olika dildos, bla Lelo (ok få, den är fucking awesome också! Men det är lätt den mest prisvärda uppgradering ni kan göra i ert sexliv!

  Det enda vi inte gillar med den är att den tar upp lukt, trots kraftigt tvättande med godluktande tvål och därefter sexleksaksrengöring.


  Ja just det, den sitter väldigt bra där bak, utan risk att ramla ut. Sa jag att den är skön? Grymt skön!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Nybörjarvänlig! Första analpluggen jag provat! Inte svår att stoppa in och bekvämt. Tror dock just jag valde fel strl då den åkte ut när sambon stoppade in penisen. Men det är ju inte ert fel så jag har inget att klaga på
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Mycket bra för nybörjare Jag har personligen inte experimenterat något med analplugg förut. Jag köpte en utav varje storlek av den här modellen. Jag är väldigt nöjd med alla tre men mediumstorleken har hitills varit den föredragna. Vande mig rätt så snabbt vid den minsta och har prövat mig på den största men är inte riktigt redo för den än. Materialet är superskönt, lent och mjukt. Skulle varmt rekommendera den för nybörjare som jag själv.
  5 5 1

  Du recenserar: Fun Factory Bootie Analplugg Medium

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: