Fun Factory Flora Mini Vibrator Uppladdningsbar

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fun Factory Flora Opladelig Mini Vibratorc
 • Fun Factory Flora Opladelig Mini Vibrator
 • Fun Factory Flora Opladelig Mini Vibrator
 • Fun Factory Flora Opladelig Mini Vibrator
 • Fun Factory Flora Opladelig Mini Vibrator
 • Fun Factory Flora Opladelig Mini Vibrator

Fun Factory Flora Mini Vibrator Uppladdningsbar

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Fun Factory Flora Dildo Vibrator är inte bara en fröjd för ögat - den är även en exklusiv och läcker vibrator som ger dig intensiv invändig stimulering. Staven har designats för att ge dig invändig massage när du rör vibratorn och du får till och med 6 olika vibrationsniåver och 6 vibrationslägen så att du verkligen har tillgång till njutning.

  Flora är diskret i storleken och den är därför perfekt för dig som letar efter din första vibrator och för dig som önskar en vibrator som du kan ta med i handväskan. Om du har Flora med dig ut kommer du helt säkert att gilla den nya knapplås funktion som gör det möjligt att låsa vibratorn så du undviker att den plötsligt vibrerar i väskan.

  Flora är väldigt användarvänlig och lätt att använda - allt du ska göra är att tända den på FUN-knappen och sedan är den redo att användas. Byt mellan Floras olika vibrationslägen och vibrationsmönster med plus och minus-knapparna. Om du vill använda snabbavstängnings-funktionen håller du bara FUN-knappen nere.

  Dildovibratorn är 100 % vattentät och kan därför lätt avnjutas i duschen. Motorn är en av Fun Factorys nya och mer kraftfulla motorer som ser till att ge ännu mer intensiva stimuleringarna. Silikonytan känns underbart mjuk mot huden, speciellt om du använder vibratorn tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel. Glidmedlet kommer att göra det ännu mer behagligt att föra upp vibratorn.

  Fun Factory Click 'N' Charge USB-laddare ingår.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinsk silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  STORLEK: 16,7 cm x 4 cm.
  VATTENTÄT: Ja.
  BATTERITYP:Uppladdningsbart lithium (laddare ingår ej)
  VIBRATIONSNIVÅ: 6 lägen och 6 intensiteter.
  LJUDNIVÅ: Över medel.
  INTERFACE: 3 knappar -  FUN, Plus och Minus.
  LADDARE: Ingår
  BRUKSANVISNING: Danska, tyska, engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Fun Factory Flora Mini Vibrator Uppladdningsbar

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.