Fun Factory LAYA II Klitorisvibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fun Factory LAYA II Klitorisvibrator 1
 • Fun Factory LAYA II Klitorisvibrator 2
 • Fun Factory LAYA II Klitorisvibrator 3

Fun Factory LAYA II Klitorisvibrator

Bli den första som recenserar den här produkten

Slut i lager Kontakta kundtjänst angående aktuellt leveransdatum.

899,00 kr

  Produktbeskrivning

  Letar du efter en kraftfull och effektiv klitorisvibrator, som garanterat kommer att ta dig till klimax varje gång du använder den? Prova då Fun Factory LAYA II.

  Vibratorn är en ny och förbättrad utgåva av den populära och världsberömda Fun Factory LAYAspot. Den nya utgåvan stimulerar dig med ännu kraftigare vibrationer, och är dessutom uppladdningsbar, så du kan använda den om och om igen.

  Den har en ergonomisk design, så du kan enkelt placera den precis där det känns som allra bäst. Klitorisvibratorn är tystlåten och har olika vibrationsmönster. Vibratorn har en så kallad KeyLock-funktion, som förhindrar att den startar av sig självt i lådan eller resväskan. Håll nere FUN och (+) samtidigt i 3-5 sekunder för att låsa upp din leksak.

  Fun Factory LAYA II är tillverkad i Tyskland. Den är tillverad av medicinsk silikon och har en silkeslen yta. En USB-kabel för laddning medföljer.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  TYSTLÅTEN: Ja.
  VATTENTÄT: Ja.
  VIBRATIONER: 4 hastigheter och 6 mönster.
  BATTERI: Uppladdningsbart (magnetisk USB-kabel medföljer).
  KONTROLLER: 3 knappar.
  BRUKSANVISNING: Tyska, engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Fun Factory LAYA II Klitorisvibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.